2777
2789
عنوان

خیلی حساس و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست
عزیزم منم عین تو ام ولی یه مثلی شنیدم که میگه :قانون پنج به پنج اگه موضوعی پنج سال دیگه برات اهمیت ن ...

من خیلی رفتار دیگران برام مهمه وقتی به کسی احترام میذارم توقع بی احترامی ندارم چون اون موقع که بهم بی احترامی میشه ا ز خودم متنفر میشم که من اون موقع چرا رو سرم نگهش میداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا با یکی به خاطر حرف هایی که زده سرسنگین هستم ولی نميتونم ببینم اون با من سرسنگین باشه هم میخواهم ...

خوب حرفای بدی زده سرسنگینی دیگه،چرا بری باهاش حرف بزنی؟که برات طاقچه بالا بذاره؟که دست پیش بگیره؟

بیخیالش شو،مثل کیسه آرد ببینش،خودش میاد طرفت،اگرم نیومد به جهنم، لیاقتتو نداشته

خوب حرفای بدی زده سرسنگینی دیگه،چرا بری باهاش حرف بزنی؟که برات طاقچه بالا بذاره؟که دست پیش بگیره؟ ب ...

آخه خانواده همسرم هستن تو یه ساختمونیم نمیشه خیلی سختمه

من خیلی رفتار دیگران برام مهمه وقتی به کسی احترام میذارم توقع بی احترامی ندارم چون اون موقع که بهم ب ...

منم الان از ترس اینکه قضاوت راجعبه من و شوهرم مثلا نشه پی خیلی چیزارو به تنم میمالم و میدونم خیلییییی ضعفه 

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻
تک دختر با سه تا داداش الان ازدواج کردم و به بچه دارم ولی همش تو خونه تنهام 

خوب سرت با کلاس و کارهای مختلف طوری گرم کن که وقت فکر کردن به این مسایل نداشته باشی از طرفی با انجام ورزش یا فعالیت های بدنی انرژی های اضافه بدن تخلیه می شه و ذهن آرومتر می شه 

هر چه به موضوعی کمتر فکر کنیم کمتر تفسیرش می کنیم کمتر برداشت های متفاوت می کنیم و در نهایت اعتماد به نفسمان هم بهتر می شه

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
همین تنهایی ضعیفت میکنه،حتما یه جوری برطرفش کن،درستش کن،کلاس، باشگاه،شغل،هرچیزی که میتونی

تو فکر اینم برم یه کلاسی خودمو سرگرم کنم تا کمتر به ای چیزا فکر کنم

عزیزم به همون اندازه که برات مهمه دیگران باهات چطور رفتار کنن به نحوه رفتار خودت با دیگران هم توجه م ...

چون خودم رفتارم با همه خوبه توقع بی احترامی ندارمو واسم مهمه