2777
2789
عنوان

ریزش مو

98 بازدید | 15 پست

هم کمخونی دارم هم سیتالوپرام،رهاکین،پراپرانول،نورتریپترین میخورم

قبلا گاباپنتن هم میخورم قطع کرد دکترم

۱۵ سالمه و سر اینا خیلی موهام ریخته

چیکار کنم؟برمیگردن موهام؟🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمخونیت رو باید اوکی کنی

کنارش مکمل برا موبخوری درست میشه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

از بدبختیم تو سن کم عاشق یه پسری شدم که خیلی اذیتم کرد تهش فهمیدم مشکل روانی داشت🫠

عزیزدلم این قرصا کلی عوارض روحی روانی با خودشون به همراه دارن ریزش مو که در مقابلشون یه شوخی سادس، بهتره زودتر بذاریشون کنار و خودتو سرگرم چیزای دیگه کنی هنوز سنی نداری که بخوای وارد فاز عاشقی و افسردگی بشی لطفا خودتو حیف نکن.

برای درمان ریزش مو هم کلی روش هست که قبلش باید عامل ریزش موهاتو بذاری کنار بعدا به فکر درمان باشی گلم

من مولتی ویتامین اوپتی وومن یه بسته ۶۰ تایی خوردم اصلا به طور معجزه آسا ریزش موهام خیلی کم شد الان ۶ ماه گذشته دوباره میخوام بخرم قیمتش تو داروخانه نزدیک ۳ میلیون هست عین سوپر مارکت قیمت رو جلد میدن بدون تخفیف اما من میخوام از دیجی کالا بگیرم قیمتش با تخفیف اونجا ۱۵۰۰ تا ۲ تومن داره

من نمیدونم این قرصا که گفتی چی هستن اما به دکترت بگو ببین میتونی مولتی ویتامین اوپتی وومن بخوری یوقت تداخلی نداشته لاشه با بقیه قرصا

برای کم خونی هم خوبه

روده عصبی داری چون سیتالوپرام و نورتریپتیلین برای ibs میدن ببین ریزش مو بستگی داره علتش چی باشه اول سونو رحم و تخمدان میدی بعد آزمایش هورمون روز سوم پریودی تستسترون و پرولاکتین خیلی مهم ک بالا نباشه کمبود ویتامین دی و کم خونی هم ریزش میاره من قرص سیستئین b6 میخوردم یک روز در میون و قرص اهن فرورال گلدن لایف یک روز در میون تونیک ضد ریزش وُچه شامپو ضد ریزش اویدرم اینارو دکتر پوست بهم داد خوب بود اون موقع وزنم کمتر بود تاثیر داشت چون تنبلی تخمدان دارم الان ک تنبلی ام شدید تر شده باید قرص هورمونی مصرف کنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️

چه مکملی خوبه؟

قرص پریورین

امپول بیوتین بپانتین بایر المانی

شامپو پریورین

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند