2777
2789

منتظرم یکی بیاد بزنه زیر گوشم و این گوشی و ازم بگیره تا بخوابم

غرورت گلومو به هق هق کشیده آدم که قسم خوردشو دق نمیده!////////////گر ستم خوب است آری بر شما هم میرسد/هرچه میخواهی بدی کن وقت ما هم میرسد/از همان دستی که داری بیگمان خواهی گرفت/ترکههایت را بزن چوب خدا هم میرسد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اعصابم خورده توروخدا دعا کنید ماهم خونه بخریم از ابن خرابشده راحت شیم

الهی به حق امام حسین الهی به بزرگی و مهربانیت قسم همه ی مستأجران رو صاحب خونه کن ما هم جزو اونا آمین یا رب العالمین

ارع مشکل من فقط و فقط بدست خدا با معجزه حل میشه .امید وارم خدا برام اون معجزه روبخواد

آن شا الله

صبح ها بعد نماز سوره مومنون آیه ۲۹بخون

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

چند سالشه کجا بوده تا اینموقع شب

سرکار بوده

۱۲ تعطیل میشه، با دوستش رفتن یه دور زدن و ابمیوه خوردن و اومد خونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سرکار بوده۱۲ تعطیل میشه، با دوستش رفتن یه دور زدن و ابمیوه خوردن و اومد خونه

آها موفق باشه فقط دنبال سیگار اینا نره اگه سنش کمه مواظبش باش

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را🥀🥀 دیدار ب قیامت