2777
2789
عنوان

خیلی داغونم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 31 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عزیزم

من همیشه برای شما و مامانت دعا میکنم ❤️ امیدوارم همه چی به خیر بگذره

در رابطه با حالت بنظرم حق داری شرایط خیلی سختی رو پشت سر میذاری از سنگ که نیستی، بیشتر هوای خودت داشته باش از تراپیست کمک بگیر

آدم نمیتونه همه چیو تنهایی تحمل و حل کنه به خودت سخت نگیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🩷

سلام عزیزم من همیشه برای شما و مامانت دعا میکنم ❤️ امیدوارم همه چی به خیر بگذره در رابطه با حالت بنظ ...

سلام قشنگم

ممنونم از لطفت:)

برام دعا کن زودتر بگذره این دوران

سلام قشنگم ممنونم از لطفت:)برام دعا کن زودتر بگذره این دوران

سلام چیکار کردید خبری نشد؟؟؟

اسی یه ذکری هست مادربزرگم همیشه میگفت بستگی به اعتقاد داره ولی خب من نتیجه خیلی دیدم

به حق صد بسم الله پیوسته زبان ( اسم شوهرت بگو) شود بسته خیلی بگو انشالله تو هم ننیجه ببینی

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
یه ذره بهتر بشم میرم

اسی شوهرت ناز کرده برو سراغش دلشو بدست بیار

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

سلام عزیزم خوبی؟

نمیدونم یادته یا نه ،یه سری باهم صحبت کرده بودیم درمورد شرایط مشابهمون . منم مثل خودت عقد بودم و درگیر مسائل خونه و مادرم

من خیلی اتفاقی چندتا تاپیک اخرتو دیدم .

خواستم حالتو بپرسم و ببینم بالاخره تونستی با همسرت صحبت کنی؟

منم احساس میکنم شوهرش ناز کرده

پس چی ک خواهر معلومه ناز کرده اسی بره سمتش

روز خوش نداشته از اول

اسی باید ب خودش بیاد زندگیشو بچسبه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

سلام عزیزم خوبی؟ نمیدونم یادته یا نه ،یه سری باهم صحبت کرده بودیم درمورد شرایط مشابهمون . منم مثل خو ...

سلام عزیزم خودم تصمیم گرفتم همه چی تموم بشه