2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری برا سلامتیم نمیکنم که هیچ تو این زمونه ادم انقدر حرص و جوش میخوره جایی برا سلامتی نمی مونه 😔😔 الان بیشتر جوونا میمیرن تا اونایی که ۸۰ .۹۰ سالشونه دقت کردین؟؟؟

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

شک دارم واقعا جوونای الان که ماییم ایا پیر میشیم یا تو جوونی تلف😑

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
اره چرا واقعا

چرا نداره با این همه اشعه نویز خیانت غم و غصه گرونی حرص خوردن نداشتن تفریح سالم نبودن ذهن الان روحیه ی بابای من از من بهتره😏 من به اون سن و سال نمیرسم هیچ🙄🙄 و ترسمم بهتره دنیا جایی دیگه برا ما نداره

شکلات تلخ خیلی خوبه حالا واقعا خاصیت داره

حداقلش شاد میشی انرژی میگیری از بیحایلی و افسردگی در میایییییییییییییییی

میری رو ابراااااااااااااااااا  یکی منو بگیرههههههههههههههه

یاه ایه ایه

دلم ازین دنیا خکش نیس ولی نمیدونم چرا تاپیکت خوبه هاااا کاملا به درد بخور ولی زخم دلمو وا کرد انقدر بیماری زیاد شده حد نداره😔😔

2790
2778
2791
2779
2792