2777
2789
عنوان

لعنت به اين حال

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوددرگيري داره حيوونكي😐

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
شوهرمن ...  هه تازه زده ب سرش بره نظامی شه  نصف عمرش خوابه  بعد فکر کنم اصلا نبینمش ...

باز بره سرکاربهتره تابخوابه

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
زیاد نمیتونن درک کنن در طول هفته که زن همش تو خونه ست و کارای خونه آخر هفته هم اینا بیان اینجوری&nbs ...

شوهر من دوهفته بیشتر خونه است . حال منم بد . ب من میگ امروز ک . زن گرفتم ک بپز و بشوره و بیاره جلوم بخورم 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
شوهر من دوهفته بیشتر خونه است . حال منم بد . ب من میگ امروز ک . زن گرفتم ک بپز و بشوره و بیاره جلوم ...

بگو این کارا رو که مامانت میکرد😐

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
ي زنم ي سري حق داره من هيچي بهش نگفتم اولش فقط گف چته گفتم هيچي اصرار كرد منم اونجوري گفتك

ببخشید اینطور میگم شاید خوشتون نیاد اما به نظرم ایراد بیشتر از بی کاری شماس از صبح تا شب تو خونه این با کسی حرف نمیزنیم مشغله اجتماعی ندارین   و اون وقت از همسرتون توقع دارین همه خلا ها رو براتون پر کنه 

یه ذره بیرون برین دانشگاه شرکت کنین فعالیت بیرون از خونتون رو گسترش بدین حالتون خوب میشه 

خانوم ها نیاز دارن در روز یه مقداری صحبت کنن اقایون هم همین طور اما کمتر از خانوما 

اقایون این نیازشون بیرون از خونه کامل برطرف میشه  اما خانوم ها نه 

بعد خانوم توقع داره که نیازشو با مردی برطف کنه که بیشتر از نیازش هم حرف زده حالا بیاد با زنش اونم حرفایی که براش چندان جذاب نیست بزنه 

ننه اش .. هه . جلو شوهرش غذا نمیذاشت 

واقعاکه

بگو ولی بابام منو شوهر داد که چشماتو فرش پام کنی😒

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
وا!یه روز خونست استراحت کرد،عزیزم اخلاقت خوب نیستا

عزیز خوبه که خودت هم داری میگی ی روز خونه هست. خب همونجور که مرد از کار هفتگی خسته شده و نیاز به استراحت داره زن هم از کار خونه خسته هست و نیاز به استراحت داره. چرا حق رو میدین به مردا تو این زمینه؟ این خانم حرف خیلی بدی زده، و این حرفش اصلا درست نبوده ولی شوهرش هم هیچ حقی نداره تو این زمینه. چون به قول شما 1 هفته سر کار بوده و یه امروز خونه. باید جبران این 1 هفته رو که نبوده میکرده و همسرش رو به آرامش میرسونده، حالا یا با حرف زدن، یا با تلویزیون تماشا کردن یا بیرون رفتن