2777
2789
عنوان

واژینیسموس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزمم

عه، خو پس چرا؟ اول دلیلشو بفهم، اگه دلیلشو بفهمی راحتتر میتونی علاج کنی خودتو

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

باید حتما دکتر برمم خودم نمیتونم کاری کنم خوب شم؟

اگه مشکل جسمی مثل عفونت اینا رو چک کردی و مشکلی نبوده با تمرینات کگل و استفاده از دیلاتور حلش میکنن یعنی خودت توی خونه انجام میدی درست میشه و انقباض رفع میشه. این پیجی که دوستمون گفتن رو ببین توضیحات کامل داده که چه جوری تمرین کنی.

دیگه اگه با اینا حل نشد شاید نیاز به روانشناس و تراپی باشه ولی معمولا با همین چیزا مشکل حل میشه من نمونه موفق زیاد دیدم.

نمیدونم واقعا امیدوارم که بتونم بفهمم و ی کاری بکنم

جنگی دعوایی قهری چیزی با همسرت؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

استرس که اره ولی فکر نمیکردم تاثیر گذار باشه اخه

آخه باعثش استرس هست

بیشتر استرس و ترس از رابطه اس

حالا اگه از اول ازدواج اینجوری بودی ک میگفتیم تو گذشته شاید اتفاقی برات افتاده ک ترس از رابطه داشته باشی ولی الان دلیلش چیه.چه ترس و استرسی داشتی

❣️ در عشق خوش باشید ❣️

آخه باعثش استرس هست بیشتر استرس و ترس از رابطه اسحالا اگه از اول ازدواج اینجوری بودی ک میگفتیم تو گذ ...

ممکنه چون تو اخرین رابطم یکم دردم بیشتر بوده دفعات بعدیم استرس درد بیشترو داشته باشم اینطوری باشم؟