2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاردرمان ها واقعا حقوق شون کمه؟

معمولی هست نظر شخصی منو اگر بپرسن میگم برای خانم ها اوکیه ولی برای آقایون که بخوان تشکیل خانواده بدن نه اصلا بدرد نمیخوره

•نرو باهام کلنجار،مثل فیلم علفزار...!•

کارمند بانکم

ببخشید مزاحمتون شدم میخواستم یک سوال بپرسم چون کادر درمان هستم نمیتونم حضوری برم مجبور شدم از شما سوال بپرسم🍀

من امروز صبح شیفت بودم و هیچ دسترسی هم به بانک نداشتم دقیقا بانکی که حقوق برام واریز میشه سه تا پیام آمد که درخواست کارت شما با موفقیت ثبت شد و به بانک مراجع کنید یک پیام دیگه هم این بود که شماره شما در سامانه تغییر یافته هست لازم هست برم بانک؟!

ممنون میشم جواب بدید🌼

•نرو باهام کلنجار،مثل فیلم علفزار...!•

ببخشید مزاحمتون شدم میخواستم یک سوال بپرسم چون کادر درمان هستم نمیتونم حضوری برم مجبور شدم از شما سو ...

سلام

درخواست کارت اگه اومده ک نیازی نیست کاری کنن پیام جعلی هست روی لینکش ب هیچ عنوان کلیک نکنین

ولی برای شماره بنظرم ی سر بانک برید چک کنین حتما

اینم اگه داخلش لینک داره ب هیچ عنوان باز نکنین

معمولا اگه از طرف بانک باشه شماره جدید هم داخل پیام هست مثلا نوشته مشتری گرامی شماره شما ب فلان شماره تغییر کرد

اینم حدس میزنم جعلی و برای هک باشه اما محض اطمینان ی سر بانک برید چک کنین شماره خودتون برای حسابتون ثبت باشه

خصوصیبفرمایید

برای بانک خصوصی ای که آزمون استخدامی نداره تو مصاحبه چه سوالاتی میپرسن؟میگن سخته حتی مدیر عامل هم مصاحبه میکنه میخوام بدونم واقعا به این صورته ؟

برای بانک خصوصی ای که آزمون استخدامی نداره تو مصاحبه چه سوالاتی میپرسن؟میگن سخته حتی مدیر عامل هم مص ...

بدون آزمون رو نمیدونم من آزمون دادم

ولی هیچ جایی مدیرعامل نمیاد مصاحبه کنه خیالت راحت