2777
2789
عنوان

حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
نه با شما نبودم🫂با دوستاتون بودم اینقدر خودشونو کوچیک میکنن بخاطر اون پسدا

ولی خب دام شکسته(:یه طوری شده همه فک میکنن کسی با من کاری نداره یا زشتم یا کمم یا هرچی

خیلی خوب گفتید دارم حس میکنم قلبم داره سیاه میشه و انگار میخوام همونجوری شبیه دوستام رفتار کنم..

تند و زود و سریع ازشون فاصله بگیر و قطع ارتباط کن

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم که کم کم داره باورم میشه😂دارم فک میکنم نکنه من انقدر کمم دوستام واقعا فک میکنن با اونا کار دار ...

خب باید جلوشون وایستی

اول حرفشو اصلاح کن بگو با ما بود نه فقط تو

بعد یه مدت که این جمله جا افتاد بگو با ما نبود فقط با من بود نه تو😂

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

ولی خب دام شکسته(:یه طوری شده همه فک میکنن کسی با من کاری نداره یا زشتم یا کمم یا هرچی

نه چراااا

شما که متاهلی خداروشکر شوهرت می ارزه به اهمیت اون خیابونیا

بعضیا کلا فکر میکنن پسرای خیابون دور و برشون بپلکن خیلی خاصن

این بخاطر دوستاتونه لطفا فاصله بگیرید ازشون🤍

فعلا هیچ...

باید همین کارو کنمبعد دوستامم متاهلنا ولی اعلام نمیکنن متاهلن کلی با طرف چشم تو چشم میکنن ولی یه بار ...

وای چه وحشتناک😐

خیلی بدن اینجور آدما انگار نه انگار متعهد و متاهلن

کار خوبی میکنید چه پره دوست

فعلا هیچ...

نه چرااااشما که متاهلی خداروشکر شوهرت می ارزه به اهمیت اون خیابونیابعضیا کلا فکر میکنن پسرای خیابون ...

باید همین کارو کنم

بعد دوستامم متاهلنا ولی اعلام نمیکنن متاهلن کلی با طرف چشم تو چشم میکنن ولی یه بار نمیگن متاهلیم که برن ولی من همیشه ثانیه اول میگم اقا من متاهلم برو

حس میکنم اگه بگم میفهمن من ناراحت میشم از این موضوع بعد آتو میگیرن بیشتر ازارم بدن

با شوخی بگی و اثری از ناراحتی نباشه چیزی نیست

فقط باید موقعی که به بقیه میگه فقط به من شماره داد با خنده بگی بهمون شماره داد!

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷