2777
2789
مرسی دورت بگردم من میترسیدم درآینده برای بچه دار شدنم مانع بشه من خیلیا رو دیدم تیروییدشون از من خیل ...

نه عزیزم من مادرای باردار زیادی دیدم که کم کاری یا پرکاری دارن و حین بارداری هم یه سری قرص مصرف میکنن پس نگران نباش🤍. الان عدد تیروئید تو هم خیلی بالا نیست یه جورایی لب مرزه. قرصات رو طبق نظر دکترت بخور ایشالا که هیچی نیست

اگه بدون مصرف قرص آزمایش دادی نرماله ولی اگه قرص میخوردی و آزمایش دادی کم کاره ولی زیاد نیست شاید دو ...

عزیزم بعد یه سوال

این قرص رو که میخورم( لووتیروکسین)باعث پرکاری تیروییدم میشه؟

یه دختر عجبیب

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم من مادرای باردار زیادی دیدم که کم کاری یا پرکاری دارن و حین بارداری هم یه سری قرص مصرف میکن ...

مرسی بابت توضیحات و حرفایی قشنگت

خیلی لطف داری عزیزم دست شما درد نکنه❤️✨

یه دختر عجبیب

عزی به سوالقرص لووتیروکسین که من میخورم باعث میشه تیروییدم پر کار بشه؟و یه سوال دیگه باعث لاغری میشه ...

نمیدونم جونم اطلاعی ندارم، ولی در کل تیروئید نه باید پر کار باشه نه کم کار. قرصی که دکتر میده برای متعادل کردن سوخت و ساز این غده س.

عزی به سوالقرص لووتیروکسین که من میخورم باعث میشه تیروییدم پر کار بشه؟و یه سوال دیگه باعث لاغری میشه ...

باید تااخر عمر قرص بخوری وهر۴ماه یه بار ازمایش بدی ببینی تنطیمه یا نه، باعث نازایی نمیشه فقط قبل از بارداری باید ازمایش بدی تنظیم باشه حین بارداری هم مرتب باید ازمایش بدی تحت نظر متخصص غدد باشی

نه کم کاریت زیاد نیست

باید تااخر عمر قرص بخوری وهر۴ماه یه بار ازمایش بدی ببینی تنطیمه یا نه، باعث نازایی نمیشه فقط قبل از ...

وای چرا تا آخر عمر🥲💔

من خوشحال بودم که نرمال شد دیگه نباید بخورم

ای بابا

یه دختر عجبیب