2777
2789
عنوان

مژه هامو چیدم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 69 پست

زیاد رشد نمیکنه .....شاید دوستتون گفتن خودتونو بندازین توی چاه شما باید بندازین😐

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول اینکه به نظرم در مورد ادامه ارتباط با دوستت یکم فکر کن.خدا میدونه چرا این کار رو بهت گفته انجام بدی.حالا برو ماوالا مخصوص ابرو و مژه بخر.یکم گرون هست ولی چاره ای نداری. هرشب بزن. فکر کنم دوسه ماه زمان ببره دربیاد

چندسال پیش دوست منم گفت که مژه هاشو کوتاه کرده بخاطر همین رشدشون عالیه منم کوتاه کردم اما برا من رشد نکرد همون اندازه قبلیه 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

نبابا بزرگ میشن اتفاقا یه فر خوشگلم میخورن مامان بزرگ من برا عم چشمش مهاشو چیده بودن بعد یه مدت قشنگ بزرگ شدن و فر دار خیلیم خوشگل شده بودن.

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
برا چی کوتاه کرد

مژه مصنوعیم میخورد پایین ابروم گاهی گفتم بلنده بنده خدا برداشت با قیچی کوتاهش کنه مژه های منم بلنده ناخواسته مژه های اصلیمم قیچی کرد🙂فردا صبحش مژه مصنوعی رو کندم متوجه شدم کلی گریه کردم😢ولی بعد دو سه ماه شد مثل اولش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

مزه نی نی رو تازه دنیا اومده می چینن که باعث میشه فربخوره و قشنگ بشه اینجا ما انجام میدیم دیکه از بز ...

با چی میچینن قیچی؟؟؟؟ 

وای من هیچوقت دلش رو ندارم مژه های نوزادم رو بچینم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄