2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من م داشتم زندگيمو ميكردم  عقدم دو ساله گفت نميخام  حالم ميگه اگه رفتم و بعد پشيمون شدم ...

اگه رفت و پشیمون شد و مشکلی نداره از نظرت...خودتم دوسش داری چه اره 

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
ميگه ارضاي روحي نميشم  خودشم نميدونه  ميخاد بره تاباشو بزنه و بياد فك كنم

مشاور رفتین؟

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

بهترین اتفاق زندگیم بود اونقدد خوشحال بودم که تا خونه گریه کردم از شادی بعدش خانوادمو دعوت کردم شام دادم. همه شاد بودن که اون کابوس تموم شد.

بعد زندگی جدیدی رو ساختم.

بعد با یه فرشته آشنا شدم که تمام کمبودای گذشته رو برام جبران کرد و تکیه گاهم شد.

خدا رو شکر

نکته: بچه هم داشتم گرفتنش ولی صبوری و مقاومت کردم بعد دو سال بچه  بزرگ تر و داناتر شد خودش اومد پیش من و با همیم.‌ 

خيليييي  اون داره طلاق ميده

پس طلاق بگیر و از خدا بخواه که بهت آرامش بده. و اینکه اگر دوباره خواست برگرده دیگه قبولش نکن. مگه احساس یه دختر ماشین و موتوره که حوصلت سر رفت ولش کنی بری؟

ميگه ارضاي روحي نميشم  خودشم نميدونه  ميخاد بره تاباشو بزنه و بياد فك كنم

اینطوری فکرنکن.بایدازش متشکرباشی که قبل عروسی میخادبره.اینکه ارضای روحی نمیشه اصلن چیزکمی نیست چون ممکنه ختم به خیانت بشه.به خودت رجوع کن آیادلبری کردی؟جذابیت داشتی؟به حرفش فکرکردی؟ممکن بود تو باهاش ارضای روحی نمیشدی اماترس ازجداشدن واداربه تحملت میکرد وسرتوبابچه های آیندت گرم میکردی،همیشه غمگین وافسرده بودی وبازهم دورمیشدی ازهمسرت واون خیانت میکردوتواحساس مظلومیت میکردی.قبل ازهرچیز باهم پیش مشاوربرید.شایدکمک بشه نقاط خاب رفته ذهنتون بیداربشه.وطلاق منتفی بشه.