2777
2789
یعنی برنمیگرده یه روزی اگه تو تقدیرم باشهب

بعد سال ؟!شاید سرش گرم باشه یا ازدواج

اگه قسمت باشه .صددرصد برمیگرده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نه.....

پس از خداش بوده.

بیخیال شو .

بخاطر خودت بیخیالش شو.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم منم بخداولی کاری از دستمون بر میاد جز فراموش کردنشون؟علنا بیشتره یکساله نخوابیدم منهیچ کاریشم ن ...

پیر شدم در اوج جوونی😭😭😭خدا خودش به دادم برسه

برام دعا کن خواهش میکنم

پس از خداش بوده.بیخیال شو .بخاطر خودت بیخیالش شو.

نمیتونممممم😭😭😭😭

هر چی بهش میگفتم بهم توجه کن نمیکرد میگفت من همینم من بلد نیستم محبتمو بروز بدم باهاش دعوام میشد میگفت خجالت بکش من میرم سرکار تا بیام فقط به تو فکر میکنم ولی وقتی میگفتم کات کنیم نمیگفت نرو

چندین بار کات کردیم دوباره برگشتیم اخرش دیگع خسته شدم بدون کوچک ترین خداحافظی رفتم برای همیشه..

نمیتونممممم😭😭😭😭هر چی بهش میگفتم بهم توجه کن نمیکرد میگفت من همینم من بلد نیستم محبتمو بروز بدم ب ...

دروغ میداد بخدا دروغ میداده به پیر به پیغمبر دروغ میداده

اکس من قبل از اینکه بزرگترین دروغش فاش شه (میگفت مجرده ولی وقتی پیشو گرفتم فهمیدم متاهله با مدرک تو سرش کوبوندم)میگفت وای نمیدونی من بابامو مجبور کردم خونمون تو شهرشون رو بازسازی کنه بیاد اونجا بخاطرررر مننننن.

همش دروغ بود همش

به قول مامانم وقتی که ماجرا رو بهش گفتم گفت این خیلی بازیگر ماهری بوده.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

دروغ میداد بخدا دروغ میداده به پیر به پیغمبر دروغ میداده اکس من قبل از اینکه بزرگترین دروغش فاش شه ( ...

😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی به ظاهر پسر ساده ای بود بهش نمیومد دروغ بگه

ببخشید سر تو هم دارم درد میارم سه ساله ریختم تو دلم دارم نابود میشم هیجکسو ندارم باهاش حرف بزنم دلداریم بده

دلم میخواد وقتی کنکورمو دادم اکه بازم به صلاحم بود خدا بهم بده بازم اون ادمو

😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی به ظاهر پسر ساده ای بود بهش نمیومد دروغ بگهببخشید سر تو هم دارم درد میارم سه سا ...

میخوای بهم درخواست بده با هم حرف بزنیم.