2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 26 پست
وااای راست میگی ؟ من خودم قبلا عامری رو انتخاب کرده بودم اما بعد بهم گفتن بنیادی و از عامری بد گفتن ...

اره خانوم من خودم بنیادی دومین گزینه عملم بود اما وقتی رفتم تحقیق کردم فهمیدم دکتری نیس ک بشه روش حساب کرد خرابکاری رو گردن نمیگیره  تازه ب همین خاطره اصلا میگه ترمیم نمیکنم ک اگر خرابکاریش معلوم باشه میگه ترمیم انجام نمیدم ک بخام ترمیم ات کنم ببین هر کی ازش خوب گفت تعریف کرد ازش بخا ک برات 5 تا دلیل قانع کننده ک میگه دکتر خوبه رو بهت بگه اونوقت میبینی اصلا رو باد هوا   گفته یا دلیل نداره یا خیلی خنده داره دلایلشون در کل ریسک نکن بیشتر تحقیق کن

اره خانوم من خودم بنیادی دومین گزینه عملم بود اما وقتی رفتم تحقیق کردم فهمیدم دکتری نیس ک بشه روش حس ...

خب شما در نهایت کیو انتخاب کردی؟

من پسر چهار ساله دارم اصلا نمیتونم برم مطب کردی کنم 

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما در نهایت کیو انتخاب کردی؟ من پسر چهار ساله دارم اصلا نمیتونم برم مطب کردی کنم 

فعلا دارم میگردم ولی از این روزای آخر اینیستا دارین من زیاد نمیام تو سایت ک اگه سوالی داشتید اونجا بپرسید من اکثر دکترارو میشناسم و راجبشون تحقیق کردم البته دکترای تهران و کرج منظورم هست

وااای راست میگی ؟ من خودم قبلا عامری رو انتخاب کرده بودم اما بعد بهم گفتن بنیادی و از عامری بد گفتن ...

بنیادی خرابکارترین و پرریسک ترین دکتر ک گند کاریاشم گردن نمیگیره و با پرخاشگری و توهین میگه من علمی عملت کردم تو بیسوادی از این حرفا و اینم بگم تو پیج اشم برو کافیه ی سوال بپرسی اینجای بینی چرا اینجوریه سریع بلاکت میکنه دکتری ک ب کار خودش اطمینان داره بلاک نمیکنه   کل کلی خرابکاری ازش دیدم و اینکه رو بینی ات اصلا کارنمیکنه همین بینی قبل عملتو بعد عملت تحویلت میده

بنیادی خرابکارترین و پرریسک ترین دکتر ک گند کاریاشم گردن نمیگیره و با پرخاشگری و توهین میگه من علمی ...

عزیزم یه سوال داشتم منم دنبال دکتر هستم به نظرت دکتر بصام برای بینی ای که انحراف داره خوبه نظرت دباره شهسواری و حسنانی و فرزان فرزانه چیه

بنیادی خرابکارترین و پرریسک ترین دکتر ک گند کاریاشم گردن نمیگیره و با پرخاشگری و توهین میگه من علمی ...

عزیزم شما بینیتو عمل کردی؟راضی بودی؟به من دکتر محسنی مقدم رو معرفی کردن

عزیزم شما بینیتو عمل کردی؟راضی بودی؟به من دکتر محسنی مقدم رو معرفی کردن

شما نوبت عمل زدین؟؟منم میخام برم پیش محسنی مقدم.دوستم عمل کرده راضیه هنوز دودلم

یه روز خوب میاد