2777
2789
عنوان

دور همی marzi گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 113 پست
خدا نکنه جی شده؟

تو زندگیم دچار مشکل شدم برام دعا کن😶

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قراره سرکلاژ کنی؟

نه هنوز هفت هفتم ازینکه نزدیکی ممنوع شم میترسم منه ذلیل😩😩😶یکی از علتاش خونریزیه درسته؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نه هنوز هفت هفتم ازینکه نزدیکی ممنوع شم میترسم منه ذلیل😩😩😶یکی از علتاش خونریزیه درسته؟

چقدر هاتی 😁😁😁😁😁😁

منم خیلی اذیت میشدم اما بخاطر بچم مجبور بودم تحمل کنم😍

همهء نزدیکیها توی بارداری قرار نیست منجر به خونریزی بشن بعضیها کاملا آزادن و تا روز زایمانشون هم برنامه دارن بارداری اگر بی خطر باشه نزدیکی منعی نداره

اگر جفت پایین باشه

هماتوم (خونریزی پشت جفت) وجود داشته باشه

طول سرویکس کم باشه

درد و سوزش باشه

اونوقته که نزدیکی ممنوع میشه

.Pain🔥you made me a believer

وااای مرضی چن روز پیش یه سوتی دادم جلو کلللل فک و فامیل ینی حیثیتم به باد رف😪😪😫😫

زیر نویس تلویزیون داشتم میخوندم نمیدونم چرا یه دفه سوادم نم کشید😭

نوشته بود گله مردم از....

من خوندم گَله مردم😂

بعدشم گفتم این من و تو چقدر با مردم بی ادب صحبت میکنه😒☹

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
😜😜😜😫😫😫 بوگو وگرنه به فلک میبندمت😈😈😈

شام خوردیم

آیه خوابید

ما فیلم دیدیم و کلی جیز میز خوردیم بعدشم🙈🙈🙈🙈

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

دیروقت بود خوابیدیم😁😁😁😁

چقدر هاتی 😁😁😁😁😁😁 منم خیلی اذیت میشدم اما بخاطر بچم مجبور بودم تحمل کنم😍 همهء نزدیکیها توی ب ...

عاشقتم مرضی😂نه بابا واسه خودم نمیگم نمیخوام اون بدبختو پسش بزنم 😖متوجهی که چی میگم😶😁😁

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
شام خوردیم آیه خوابید ما فیلم دیدیم و کلی جیز میز خوردیم بعدشم🙈🙈🙈🙈 . . . . . .. . . . ...

😂😂😂😂😂😂

خوابتونم خییلی عمیق بود نه؟😁

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
عاشقتم مرضی😂نه بابا واسه خودم نمیگم نمیخوام اون بدبختو پسش بزنم 😖متوجهی که چی میگم😶😁😁

خب پسش نزن😐

میگم که ما هر روز برنامه داشتیم اما نزدیکی نداشتیم🙈

همسر منم خیلی گرمه و من نمیخواستم بهش نه بگم 

ولی اون بدبخت انقدر نگران بود که اگر میکشتمش هم حاضر به .... نمیشد

هزار تا کارِ دیگه میتونی بکنی 

یادی کنید از دوران نامزدی خیلی هم باحاله😁😁

خب پسش نزن😐 میگم که ما هر روز برنامه داشتیم اما نزدیکی نداشتیم🙈 همسر منم خیلی گرمه و من نمیخواست ...

😂😁😁😁باشه عزیزم ممنونم از کمکت گوگولیِ من😁😁😁

😁😁😁😁😁فدات شم وظیفهء خودم دونستم در این امرِ خیر کمکت کنم😁

عزیزم😍مرضی این ۹ ماه سرهم رفته زود میگذره؟😟