2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 8504 بازدید | 1520 پست
زریییییییی ناموسااااا ..لش تخت بودم..پاشدم مث خلا ی قری رفتمممم🤣🤣🤣🤣🤣💃💃💃💃💃💃ملک نکبت دیوونم ...

اره خیلی قشنگه منم باهاش خیلی رقصیدم

اگه تو عروسی انقد میرقصیدم یه عالمه شاباش جمع میکردم 🤣🤣🤣

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره خیلی قشنگه منم باهاش خیلی رقصیدم اگه تو عروسی انقد میرقصیدم یه عالمه شاباش جمع میکردم 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣به به ..واسه ما پدسگاااااا شاباشو میریزن روی هوا🤣🤣🤣🤣هرچییییییییییی پدسگه میریزه وسط پول جم کنن..🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣به به ..واسه ما پدسگاااااا شاباشو میریزن روی هوا🤣🤣🤣🤣هرچییییییییییی پدسگه میریزه وسط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣پدسگ تو پدسگ شد

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣پدسگ تو پدسگ شد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣زری توی عروسیم یکی ازین پدسگا مهمونای ممد بودن..هی میومدن زیر لباسم موقعه رقصم...زریییییی ی داااادی زدممممم سر بچهه ی دادیییی زدمممم همه برگشتن نگام میکردن🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

پارسا نامی درخواست داد معلوم نیست منو کجا دیده🤣🤣🤣

اوه پارسا خالی یا پسوند داره؟

چه عروس بی اعصابی😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دخترخالم میگفت ی امشبو ادم باش وحشی نشو

پارسا یه چیزی هم کنارش بود یادم نیست😂

قبول نکنیااا میدونم کیه🤣🤣🤣🤣🤣🫣ملک میدونه ب من چی گفت این بشر