2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 6244 بازدید | 895 پست
بابا منامروز ممد رید ب خوابم...میگم دیوزززز با من جکارداری برو بخور گمشو بیروننننننن...میگه پاشووو خ ...

به جای دستت درد نکنته😐😒بیچاره واست صبحونه آماده کرده 😂😂😂😂

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

به جای دستت درد نکنته😐😒بیچاره واست صبحونه آماده کرده 😂😂😂😂

اخه خواب بودممم اومده بالا سرم مث جن🤣🤣🤣میگم چیههههه سگم کرد تموم شد رفت🤣🤣🤣الان رفته سرخاک و بیاد دلام نیس رفته خونه بابام

تنهامممممم عشق میکنم😂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خواب بودممم اومده بالا سرم مث جن🤣🤣🤣میگم چیههههه سگم کرد تموم شد رفت🤣🤣🤣الان رفته سرخاک و بی ...

عههه پس یه صحنه رمانیک درست کن قشنگ شمع روشن کن میز بچین لباس قشنگ بپوش ازش استقبال کن🤣🤣🤣🤣🤣

عههه پس یه صحنه رمانیک درست کن قشنگ شمع روشن کن میز بچین لباس قشنگ بپوش ازش استقبال کن🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اررره با مریض شدنممم خیلی قشنگ میشه🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بخدا اشکال نداره ایشالا دفعه بعد باز دخترتو میفرستی خونه بابات نقشه رو اوکی میکنی😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خاک برسرششششش خودش فسه وگرنه نقشه همیشه امادس ..دیروزو ک یادت نرفته🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خاک برسرششششش خودش فسه وگرنه نقشه همیشه امادس ..دیروزو ک یادت نرفته🤣🤣🤣🤣🤣

نه یادمههه پس اینجوری فرار میکنه اگه فضا رو ببینه 🤣🤣🤣🤣

نه یادمههه پس اینجوری فرار میکنه اگه فضا رو ببینه 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣همموووونننن میگه میترسم ازت

🤣🤣🤣🤣🤣همموووونننن میگه میترسم ازت

امنیت جانی نداره🤣🤣🤣🤣

مثلا بندازش تو اتاق درم ببند بگو هاهاها👻👻گیرت انداختم

بیچاره سکته میکنه

امنیت جانی نداره🤣🤣🤣🤣مثلا بندازش تو اتاق درم ببند بگو هاهاها👻👻گیرت انداختم بیچاره سکته میکنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣زری نخندون باز باید پاشم برم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣با دستت جلوشو بگیر

🤣🤣🤣🤣وای نهههههه

زری صبونه میخورم بیشتر ضعف میکنم چرا