aragol20 مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 عنوان دارم میمیرم | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست علت ترشحات سفید رنگ وبی بو با درد زیر دل. یعنی چم شده مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍 1397/03/25 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 بخدل من الان مثل تو ام ی ترشحات سفید رنگ و بی بو دارم پریم ی روز عقب افتاد فعلا و واژنم بد جوری درد ... واژنم درد نمیکنه .فقط ترشح دارمو زیر دلم دردمیکنه.درده واژن ندارم. مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
گل_رز151 عضویت: 1395/12/10 تعداد پست: 1200 نه اخه پریودم بودم تازه من تيكرت رو بارداري فرص كردم ، پس ترشحات تخمگ گذاريه نزديكي يه در ميون داشته باش تا روز بيست پنجم سيكلت شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 بارداری مگه؟ نه مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
benamefatemeh عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 4443 واژنم درد نمیکنه .فقط ترشح دارمو زیر دلم دردمیکنه.درده واژن ندارم. برو دکتر
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 من تيكرت رو بارداري فرص كردم ، پس ترشحات تخمگ گذاريه نزديكي يه در ميون داشته باش تا روز بيست پنجم سي ... پس دردش چیه.اخه کیت زدم منفی بود مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
زیباجانم عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 911 خدااااایااااااا این چه طرز جواب دادنه؟ چرا برای بعضیا شعور تو فرهنگ نامه شون یه چیز غریبه از سوال خوشت نیومده جواب نده بیماری مرضی چیزی دارین؟ روانپزشکا جواب کردن؟ خب به بقیه چه ؟ اه اعصابم خورد شدا تا سایتو باز کردم خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖
طاهاجانم۰ عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 516 بدون بو بدون رنگ بدون سوزش هیچی نیس ولی زیر شکمت درد میکنه عفونته افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد
benamefatemeh عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 4443 خدااااا چقد تو بانمكي نمكدون😒😒😒 من با نمکدون نسبتی ندارم
سرنتىپىتى عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1375 من با نمکدون نسبتی ندارم واي دلم درد گرفت از خنده شيكر😒😒😒😒
benamefatemeh عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 4443 بخند خنده واجبه خخخخخخخخخبخندی میگذرهنخندی میگذره پس بخند ک امروز خنده مجانیه