2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدل من الان مثل تو ام ی ترشحات سفید رنگ و بی بو دارم پریم ی روز عقب افتاد فعلا و واژنم بد جوری درد ...

واژنم درد نمیکنه .فقط ترشح دارمو زیر دلم دردمیکنه.درده واژن ندارم.

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
نه اخه پریودم بودم تازه

من تيكرت رو بارداري فرص كردم ، پس ترشحات تخمگ گذاريه نزديكي يه در ميون داشته باش تا روز بيست پنجم سيكلت

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻
بارداری مگه؟

نه

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
من تيكرت رو بارداري فرص كردم ، پس ترشحات تخمگ گذاريه نزديكي يه در ميون داشته باش تا روز بيست پنجم سي ...

پس دردش چیه.اخه کیت زدم منفی بود

خدااااایااااااا 

این چه طرز جواب دادنه؟ 

چرا برای بعضیا شعور تو فرهنگ نامه شون یه چیز غریبه 

از سوال خوشت نیومده جواب نده 

بیماری مرضی چیزی دارین؟ روانپزشکا جواب کردن؟ خب به بقیه چه ؟ 

اه اعصابم خورد شدا تا سایتو باز کردم 

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖