2777
2789
عنوان

سخت‌ترین شیرینی زندگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19792 بازدید | 741 پست

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری 💚🌿

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

دیشب خواستم مراقبه کنم گناه نکنم به ساعت نکشید!خیلی سخته.ناامید شدم دلم گرفت

سلام عزیزم

کسی که میخواهد کوه را جابهجا کنه، نباید از سنگین بودن اولین سنگ ناامید بشه
-اگر دیشب نتونستی آنطور که میخوای مراقبه کنی، این شکست تو نیست؛

بلکه فقط یک «توقف» بوده است.

نا امید نباش

که نا امیدی سلاح شیطانه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب خواستم مراقبه کنم گناه نکنم به ساعت نکشید!خیلی سخته.ناامید شدم دلم گرفت

وقتی #گناه کردی و حالت بد شد بعد ازینکه

هوای نفستو دعوا و تنبیه کردی سریع به

#استغفار کردن پناه ببر

مثل یه آدمی که مریض شده و به دکتر پناه میبره

باور کن اون لحظه تنها چیزی که میتونه حال وخیم

ادمو بهتر کنه استغفاره...

با استغفار زخمی که به روحت زدی پانسمان ودرمان میشه

گناه بدون استغفار مثل رها کردنه دستی میمونه

که شدیدا ضربه خورده!

از کانال عطر نرگس ۳۱۳

اللهم عجل لولیک فرج

خانم ها میشه تاپیک آخرم بیاید خیلی بهتون نیاز دارم

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#سلام_امام_زمانم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج