من دیشب تاپیک زدم که تاخیر دارم ولی استرس دارم بیبی بزارم .الان بیبی چک گذاشتم و فوری دوخط پررنگ افتاد .
توروخدا بیاید بگید من حامله ام یا میشه بی بی اشتباه کنه
خیلی وقته چشم انتظارم
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
میترسم الکی مثبت باشه الانم تعطیله نمیتونم برم دکتر یا ازمایش
انشاالله مثبته .....فقط به کسی نگو تا کار آزمایشت اوکی بشه
خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
بااینکه دوخط شده میگه باردار نیستم منه هاله ای این وسط چی بگم
خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
چرا الکی اخه؟ قبلا هم سابقه داشته ک الکی بی بی تون مثبت بشه؟
نه سابقه نداشتم
ولی دوماهه دارم عقب میندازم
ماه پیش ازمایش دادم باهزار امید ولی جوابم منفی بود .شوهرم بخاطر همون دیگه باور نمیکنه
با پشت دست بزن تو دهنش...شوخی کردم.حامله نبودی بیا اینجا هر چی خواستی فحشم بده
خدا کنه عزیزم
امیدوارم خدا عیدیه منو امروز داده باشه