2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 93 پست
میترسم الکی مثبت باشه  الانم تعطیله نمیتونم برم دکتر یا ازمایش

چرا الکی اخه؟ قبلا هم سابقه داشته ک الکی بی بی تون مثبت بشه؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم الکی مثبت باشه  الانم تعطیله نمیتونم برم دکتر یا ازمایش

انشاالله مثبته .....فقط به کسی نگو تا کار آزمایشت اوکی بشه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

شوهرمم دیگه باورش نمیشه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

مشکوک به مامان شدن

😔😔😔😔😔😔😔😔😞😞😞😞😞

مشکوکم نیستم خواهر

بااینکه دوخط شده میگه باردار نیستم منه هاله ای این وسط چی بگم

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
😔😔😔😔😔😔😔😔😞😞😞😞😞 مشکوکم نیستم خواهر بااینکه دوخط شده میگه باردار نیستم منه هاله ای این و ...

عزیزم منظورم این بود که هاله نامرئیی مشکوک به بارداریه باز آزمایش بدی معلوم میشه

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
چرا الکی اخه؟ قبلا هم سابقه داشته ک الکی بی بی تون مثبت بشه؟ 

نه سابقه نداشتم 

ولی دوماهه دارم عقب میندازم 

ماه پیش ازمایش دادم باهزار امید ولی جوابم منفی بود .شوهرم بخاطر همون دیگه باور نمیکنه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

با پشت دست بزن تو دهنش...شوخی کردم.حامله نبودی بیا اینجا هر چی خواستی فحشم بده

خدا کنه عزیزم 

امیدوارم خدا عیدیه منو امروز داده باشه