2777
2789
عنوان

شوهر گیمر

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 23 پست
شوهرت مورد مناسبی برای ازدواجه البته با پسر😂😂🌺

ن باو با دختر هم هست

منم گیم دوسدارم😕🤣

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا صبرت بده شوهر منم روزای تعطیل کارش بازیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خودت داری میگی دیگه اعتیاد پیدا کرده به گیم

یبار عاشق یه دختره شده بود بعد من متوجه شدم

حالا کارش صبح تا شب بازی کردنه میگه میخام سمت دختربازی نرم خودمو با گیم سرگرم میکنم

اخه مرد حسابی تو زن نداری بچه نداری چرا سرت رو با زن و بچت گرم نمیکنی

یبار عاشق یه دختره شده بود بعد من متوجه شدمحالا کارش صبح تا شب بازی کردنه میگه میخام سمت دختربازی نر ...

مشاوره نمیاد ؟ ی مشاور خوب پیدا کن سخته ولی باید کمکش کنی که این اعتیاد بزاره کنار و باز خودشو وابسته به چیزی نکنه اونم انقد افراطی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خدا اخر عاقبتتو با این مرد عجیب بخیر کنه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!