2777
2789
عنوان

خارش بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کهیر نزدی؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

سلام آبجی جان ، من نه پستی میزارم نه کامنتی دلم طاقت نیوورد فقط بخاطر کمک و راهنمایی،،،، با این چند کلمه توصیفاتی ک گفتید احتمالا بیماری گال گرفتید ، یکی از مهمترین علائمش شدیدتر شدن خارش درشب و موقع خواب هست ، یعنی موقع خواب خیلی بدتر شدیدتر میشه مخصوصا اگه دمای محیط بالا باشه یعنی گرم باشه ، بهرحال فردا یا به دکتر متخصص پوست مراجعه کن یا متخصص عفونی ، چون هرچی زمان بیشتر بگذره خارشو زخم بدتر شدیدتر میشه هم درمانش سختتر، درضمن اگر متاهل هستید یا فرزند کوچک دارید بهیچ عنوان تماس بدنی و نزدیکتون نباشن چون واگیر دار هست از طریق تماس پوست به پوست ،انشاالله ک این بیماری نباشه وهرچه سریعتر سلامتیتون رو به دست بیارید ، اگ کاربرای عزیز اشاره ای میکردن من کامنتی نمیذاشتم، خدمتت گفتم هم بدتر میشه هم واگیر داراست و کل خانواده ای ک با شما زندگی میکنن درگیر میکنه بخاطر این وظیفه خودم دونستم بگم هرچه سریعتر به دکتر مراجعه کنید دقت کنید (متخصص )پوست باشه یا عفونی،

توی هفت آسمون تو تک ستاره ی منی بخدا ناز دوچشماتو به دنیا نمیدم حالا من یه آرزو دارم تو سینه ک دوباره چشم من تو رو ببینه R;M