2777
2789
بزرگواری عزیز ، سنم زیاد نیست زیاد خانوادم اهل سفر نیستن ولی خودم خیلی دوست دارم کل ایران رو بگردم ، ...

خواهش میکنم ایشالا حتما به آرزوت میرسیم موفق باشی

بیای شهرما در خدمتیم در خونهی ما روی مهمونا بازه آره هوای گیلان بیشتر بارونیه و خوبه

بزرگواری عزیز ، سنم زیاد نیست زیاد خانوادم اهل سفر نیستن ولی خودم خیلی دوست دارم کل ایران رو بگردم ، ان شاالله چند سال دیگه مستقل شدن حتما میام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم ایشالا حتما به آرزوت میرسیم موفق باشی

سلامت باشی ، ولی شما هم اگه یه وقتی آمدی غرب کشور یک سری به کرمانشاه بزن ، هر جایی بیای چه خود شهر چه شهرستان های اطراف فرقی نداره همه اینجا مثل خودتون مهمان نوازن

آره الان همون گرتک داره میزنم😂

خیلی خوبه یه سال رشت بودم انچنان میزد بادو بارون و صدای وحشتناک ک حس میکردیم الان خونه خراب میشه انچنان ترسیده بودم نصف شب بساط پشه بندو لحاف تشک و جمع کردیم از رو ایوون پریدیم تو اتاق،خدایی اون سالا تابستونای گیلانم قشنگ بود پر برکت بود

سلامت باشی ، ولی شما هم اگه یه وقتی آمدی غرب کشور یک سری به کرمانشاه بزن ، هر جایی بیای چه خود شهر چ ...

آره من موقع اربعین یک سال پیش اومدیم کرمانشاه یک مشکلی برامون پیش اومد یک آقایی خونه شو کامل در اختیار ما گذاشت پذیرایی عالی کرد واقعا دمش گرم کرمانشاهی ها واقعا آدمای خون گرم باغیرت و مهمان نواز هستن

انشالله حتما میام به کرمانشاه

واقعا از این شهر و مردمش خوشم میاد ♥️💖

خیلی خوبه یه سال رشت بودم انچنان میزد بادو بارون و صدای وحشتناک ک حس میکردیم الان خونه خراب میشه انچ ...

آره واقعا گیلان باصفا است و یجورایی بهشت ایرانه