2777
2789
عنوان

اختلاف قدی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست
اگ ی خواستگار. داشته باشین همه چیزش عالی باشه اما اختلاف قدیتون ۸ سانت باشه فقط ردش میکنید یان

یعنی ۸ سانت بلند تر باشه؟ اره اوکیه. من حتی کسایی رو دیدم ک خانوم بلند تر از اقاس و با هم ازدواج کردن

🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگ ی خواستگار. داشته باشین همه چیزش عالی باشه اما اختلاف قدیتون ۸ سانت باشه فقط ردش میکنید یان

معلومه که نه

خوبه اختلاف ۸ سانت

من خودم اختلاف قدی زیاد نمیپسندم

شاید در جهانی دیگر به جای زنده ماندن زندگی کردیم ☘️🌱🍃

۱۴۰ قدم اقا ۱۹۰🤐مشکل ن چه مشکلی اینقدرم خوبیم ک نگو

عزیزم با تو نبودم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

حتی هم قد بودن بهتر از اختلاف قدیه زیاده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بستگی داره

که این اختلاف قدی تو چه عددیه

مثلاا اگه من خودم 170 باشم اون 178 نه ردش نمیکنم

ولی در واقعیت من خودم الان 160 کسی بیاد 168 قطعا ردش میکنم

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

چرا انقد قد مهمه واسه بعضیا؟ نمیگم مثلا کوتاه تر خودم باشه ها معیار من اخلاق و شخصیته بیشتر

ینی برا شما مهم نیس

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ینی الان قدش ب چشمت نمیاد

اوایل زیر یک سقف رفتنمون(درحد ۶ماه اول)چرابعضی اوقات مقایسه اش میکردم باخواستگارای سابقم با مردم رندوم درشهر وخب اذیت میشدم

ولی الان اصلااااااااا به چشمم نمیاد و بنظزم ایده آل ترین آدم ممکنه برام

۱۴۰ قدم اقا ۱۹۰🤐مشکل ن چه مشکلی اینقدرم خوبیم ک نگو

خداروشکرر

🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!

اوایل زیر یک سقف رفتنمون(درحد ۶ماه اول)چرابعضی اوقات مقایسه اش میکردم باخواستگارای سابقم با مردم رند ...

خوش بخت ترین باشی قشنگم

بستگی داره که این اختلاف قدی تو چه عددیهمثلاا اگه من خودم 170 باشم اون 178 نه ردش نمیکنم ولی در واقع ...

۱۷۲ هستن

ینی برا شما مهم نیس

ببین مثلا من رفیقای خودمو میگم

همش میگن حتما باید قد پسره ۱ و ۹۰ ب بالا باشه تا باهاش ازدواج کنم حالا قد خود دختره ۱ و ۶۰

واسه خودم اینجوری مهم نیستش میدونی؟چیزای دیگه معیاره برام

قدش هیچوقت قرار نیست زندگی رو ببره جلو

‌‌‌