اگ ی خواستگار. داشته باشین همه چیزش عالی باشه اما اختلاف قدیتون ۸ سانت باشه فقط ردش میکنید یان
یعنی ۸ سانت بلند تر باشه؟ اره اوکیه. من حتی کسایی رو دیدم ک خانوم بلند تر از اقاس و با هم ازدواج کردن
🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!
اگ ی خواستگار. داشته باشین همه چیزش عالی باشه اما اختلاف قدیتون ۸ سانت باشه فقط ردش میکنید یان
حتی هم قد بودن بهتر از اختلاف قدیه زیاده
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
۱۴۰ قدم اقا ۱۹۰🤐مشکل ن چه مشکلی اینقدرم خوبیم ک نگو
خداروشکرر
🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!