نی نی منم حدودا 50 روزشه و از روز دهم دیگه مث نی نی شما گریه وحشتناک میکرد بردمش فوق تخصص گوارش اطفال.هزارتا قطره امتحان کردم.پدی لاکت.کولیک اید.ایزی کول.اما فایده نداشتن
الان همیشه تو شیرخشکش عرق نعنا میریزم.و دم کرده رازیانه و زیره.هم شکمش و نرم میکنه کار میکنه هم نفخش و میگیره هرروز کارم همینه.اگه یک روز اینارو ندم خیلی گریه میکنه.شما هم امتحان کن واقعا از هزارتا قطره بهتره.تمام قطره هامو دارم اگه خواستی عکس میفرستم .ولی عرق نعنا و زیره و رازیانه بچم و نجات میده.
خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...
نی نی منم حدودا 50 روزشه و از روز دهم دیگه مث نی نی شما گریه وحشتناک میکرد بردمش فوق تخصص گوارش اطفال.هزارتا قطره امتحان کردم.پدی لاکت.کولیک اید.ایزی کول.اما فایده نداشتن
الان همیشه تو شیرخشکش عرق نعنا میریزم.و دم کرده رازیانه و زیره.هم شکمش و نرم میکنه کار میکنه هم نفخش و میگیره هرروز کارم همینه.اگه یک روز اینارو ندم خیلی گریه میکنه.شما هم امتحان کن واقعا از هزارتا قطره بهتره.تمام قطره هامو دارم اگه خواستی عکس میفرستم .ولی عرق نعنا و زیره و رازیانه بچم و نجات میده
خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...
الان همیشه تو شیرخشکش عرق نعنا میریزم.و دم کرده رازیانه و زیره.هم شکمش و نرم میکنه کار میکنه هم نفخش و میگیره هرروز کارم همینه.اگه یک روز اینارو ندم خیلی گریه میکنه.شما هم امتحان کن واقعا از هزارتا قطره بهتره.تمام قطره هامو دارم اگه خواستی عکس میفرستم .ولی عرق نعنا و زیره و رازیانه بچم و نجات میده
درضمن من شیرخشک نان دادم ده روز اول ک متخصص گفت بخاطر اونه ک نان سنگینه.گفت ببلاک کامفورت بده.عزیزم ببلاک با ببلاک کامفورت فرق داره.کامفورت مخصوص گوارش هست و خیییلی سبک تر از ببلاک معمولیه.گفت تا وقتی نفخ داره ازاین کامفورته بده
منم پسرم شش ماهشه هم كوليك داشت هم ريفلاكس تا سه ماه كه فقط گريه ميكرد هم شب هم روز هر دارويي بگي امتحان كردم هيچ كدوم اثر نداشت إز ١٥روزگي هم تا الان روزا به زور نيم يا يك ساعت رو پا ميخوابه شب هم مدام بيدار ميشه ميدونم نفخ داره چون شكمش صدا ميده همش.بچه اولم هم همينجور بود واسه همين ميدونم بايد فقط صبر كرد دختر من بعد يك سالگي خوب شد اميدوارم واسه شما زود خوب بشه.من شكم پسرمو هر روز با روغن سياهدانه ماساژ ميدم فقط اين كمك ميكنه كمي آرومتر بشه و راحتتر بخوابه