2777
2789
مشکل بینی شما چیه ؟

قوز داره نوکش هم گوشتی و سر پایینه

اصلا دوسش ندارم بقیه اجزای صورتم واقعا به خوشگل ترین شکل خودشونن مطمئنم بینیم کارو خراب کرده😂اصلا اعتماد به نفس عکس گرفتن ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قوز داره نوکش هم گوشتی و سر پایینهاصلا دوسش ندارم بقیه اجزای صورتم واقعا به خوشگل ترین شکل خودشونن م ...

اشکال ندارد عزیزم اگر واقعا شرایطشو داری عمل کن همه در هر شرایطی زیبا هستن یه سریا بینیشون به چهرشون میاد دست نمیزنن برای شما اینطور نیست ؟

شرایطشو دارم فقط گذاشتم سال دیگه بعد کنکور با خیال راحت عمل کنمبینی من واقعا به چهره ام نمیاد

اشکال ندارد فعلا رو کنکورت تمرکز کن برای اینا وقت هست امیدوارم که کنکورتو عالی بدی

اشکال ندارد عزیزم اگر واقعا شرایطشو داری عمل کن همه در هر شرایطی زیبا هستن یه سریا بینیشون به چهرشون ...

شرایطشو دارم فقط گذاشتم سال دیگه بعد کنکور با خیال راحت عمل کنم

بینی من واقعا به چهره ام نمیاد

اشکال ندارد فعلا رو کنکورت تمرکز کن برای اینا وقت هست امیدوارم که کنکورتو عالی بدی

مرسی فداتشم

چند نفر همکلاسیام عمل کردن نمیفهمم چجوری اصلا تونستن هندل کنن نقاهتش با درسو

مرسی فداتشمچند نفر همکلاسیام عمل کردن نمیفهمم چجوری اصلا تونستن هندل کنن نقاهتش با درسو

آره بخوای الان عمل کنی خیلی استراحت داره از درس عقب میمونی بهترین راهش اینه بعد کنکور عمل کنی