2777
2789
نه من ریلکسم تازه آدم با کار کردن جون میاد به تنش . واسه تمیزی لازم نیست خودکشی کنیم مثلا هر روز یه ...

نه من دوس دارم تند تند کارکنم برا همین شوهرم میگه مگه دزد دنبالته ؟!!!😜😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا. اما من تازه عضو شدم . وکلن زیاد نمیام .

خب از هفته ای یکبار شروع کن یواش یواش دستت میاد په موقع کتاب بخونی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه من دوس دارم تند تند کارکنم برا همین شوهرم میگه مگه دزد دنبالته ؟!!!😜😜😜

خودتو زود از پا میندازی نکن اینکارو به خودتم توجه کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خب از هفته ای یکبار شروع کن یواش یواش دستت میاد په موقع کتاب بخونی

چه پیشنهاد خوبی . شوهرم هزارتا کا  میکنه اما مطالعه ی آزاد هرروزش ترک نمیشه . حتی گاهی من بهش زنگ میزنم . میگه اگه واحب نیست بهت زنگ میزنم .

مثلا امروز گردگیری میکنم فردا جارو برقی پس فردا سرویس بهداشتی میشورم و روز بعدش لباسا اتو میکنم و همینجور کارای دیگه و همیشه بعد از اینکه اشپزیم تموم شد اشپز خونه رو تمیز میکنم و هرموقع لباس شستم بعد از اینکه خشک شد از رو رخت اویز که جمعشون کردم همون موقع تاشون میزنم میزارم تو کمد دیگه همیشه کمدام مرتبن 

خودت چقدر روزانه کار میکنی و بعدش به کارای دیگه میرسی 

من صبح ساعت هشت و نیم بیدارم همیشه صبحا کار میکنم تا اذان البته شیش یه بار پوشک و لباسای بچمه و عوض  میکنم باهاش بازی میکنم و شیر میدم نیم ساعتی بعدش خوب میخوابه هشت و نین پامیشم اول سرویس بهداشتیامو میشورم بعدش لباس میندارم لباسشویی باشه دستمالکشی و جارو و مرتب کردن رختخواب و لباس شسته و شستت بالکن ناهار چون همسرم نیست یه چی میخورم تا شب عصرم لباس اتو میکنم و شامو میذارم بعد حموم خودمو نوزادم تلوزیونو و کتابی و سایت و این چیزا

مثلا امروز گردگیری میکنم فردا جارو برقی پس فردا سرویس بهداشتی میشورم و روز بعدش لباسا اتو میکنم و هم ...

من همه ی اینارو تو یروز میکنم . اما بازم هرروز وار دارم . چرا یعنی ؟! مثلا امروز همه ی ازنا . فردا کل کمدای آشپزخونه ‌ . پس فردا کمد لباسا . اینجوری هردو هفته ی بار خونه تکونی دارم . 😥😢😢🤕🤕🤕 

خب خونه مرتب باشه صبح عصر یه کمد مدتب کن به خودت فشار نیار به خودت بعدش برس