2777
2789
عنوان

پسر عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 28 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این هنوز بزرگ نشده بچس یعنی همسن خودمه ها خودمم الان اونطور ک باید بزرگ نشدم و برای تشکیل خانواده ام ...

اره ولی خب خانواده ها میذونن اینقدر ضایع بازی در اورده و پیشنهاد هم چندین ساله میده

اخه چندین ساله هی پیشنهاد میده

اشتباه نکن بخدا پسر توی این سن خامه ببین کی بهت گفتم آیندتو خراب می کنی اگر خانوادت موافقن تا یکی یا بیشتر باهاش دوست باش و بیشتر بشناسش و هی امتحانش کن این یه نصیحته تا بعد پشیمدن نشی

یه سوال چندسالته؟

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

اشتباه نکن بخدا پسر توی این سن خامه ببین کی بهت گفتم آیندتو خراب می کنی اگر خانوادت موافقن تا یکی یا ...

نمیدونم والا از بچگی به داداشم گفته بوده و دوباره پیشنهاد داده کلا سه بار پیشنهاد داده و به گفته خودش خانوادش میدونن ولی همه خانواده ما حتی درجه دو هم میدونن

نمیدونم والا از بچگی به داداشم گفته بوده و دوباره پیشنهاد داده کلا سه بار پیشنهاد داده و به گفته خود ...

از نظر من چند سال باهم باشین یعنی نامزد کنین اگر اوکی هستین و وقتی عرضه خرج کردن واسه تو رو داشت ازدواج کنین اگر واقعا همو می خواسن تو هم فکر کنم ۱۶ سالته درسته؟

از نظر من چند سال باهم باشین یعنی نامزد کنین اگر اوکی هستین و وقتی عرضه خرج کردن واسه تو رو داشت ازد ...

17 هستم

نمیذونم به خدا

یه کارایی میکنه میگی عاشقه برعکسش یه سری کارای دیگه میکنه شک میکنی

17 هستم نمیذونم به خدا یه کارایی میکنه میگی عاشقه برعکسش یه سری کارای دیگه میکنه شک میکنی

ببین دارم می گم بهش اعتماد نکن اینو بخاطر این می گم که بعد پشیمون نشی بزار تا بعد از کنکورش صبر کن اگراومد واسه خاستگاری فقط نامزد کنین تا وقتی که بتونه خودشو جمع کنه و اینکه از دوستات بخواه کمکت کنن امتحانش کنی چونکه فقط ۱۸ سالشه و امکان اینکه یه حس زودگذر یا یه وابستگی باشه خیلی زیاده

ببین دارم می گم بهش اعتماد نکن اینو بخاطر این می گم که بعد پشیمون نشی بزار تا بعد از کنکورش صبر کن ا ...

بله درسته ممنونم اگر مامانش بیاد هم اوکین یا فقط خواستگاری از نظرتون

بله درسته ممنونم اگر مامانش بیاد هم اوکین یا فقط خواستگاری از نظرتون

ببین توی این چند وقت کنکور پی تونه یه جمعه شب بیاد خونتون و اینکه بعد از اومدن نتیجه کنکور اگر چیز درستی قبول شدهوباشه بیاد خاستگاری البته اگر عرضا کار کردعن و براورده کردن نیاز های تو رو داشته باشه فقط عشق پهم نیست عزیزم خوشبخت بشی