2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست
هر روز قربون صدقه مامانش برو،،،تند تند بهش سر بزن و تلفن بزن و حالشو بپرس از خواهراش تعريف كن زير ...

خداییش خودت این کارا رو میکنی؟؟؟؟؟😕

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

زيبايي براي مردا اونقدرا اهميت نداره،،، زبون چرب و نرم و طنازيه كه خريدار داره،،، اگه به مردايي كه خيانت كردن يا زن دوم دارن نگاه كنيد، ميبينيد كه اكثرا زن دومشون زيبايي كه نداره، جالبه اصلا خوشگلم نيستن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداییش خودت این کارا رو میکنی؟؟؟؟؟😕

نهههههههههههه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تا الان نفهمیدی سلیقه همسرتو؟؟؟؟

زیاد نه

اخه من دانشگاه بودم همسرم کلاس تهران داشتن 

فقط این عید ۹۷ رو کنار هم بودیم بقیش دوماه یک بار چند روز میومدن شهر محل تحصیلم

هر روز قربون صدقه مامانش برو،،،تند تند بهش سر بزن و تلفن بزن و حالشو بپرس از خواهراش تعريف كن زير ...

😢😢😢😢منصرفش نکن ازخوشحال کردن شوهرش😢😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
اینجا نمیتونی کمک بگیری نقطه ضعف و قوتش و شناسایی کن و از نقطه ضعفاش دوری کن و بد خانوادش و پیشش نگ ...

نمیدونم چکار کنم اعتماد به نفسم بره بالا

اصلا اعتماد به نفس ندارم...