2777
2789
توک رابطه کامل داری اورژانسی شده بخوری و اثر نکنه؟؟من دوبرابر دوز مصرفیخوردم یعنی دوتا ۱ونیم

آره چند بار پیش اومده خوردم همیشه اثر داشته 99 درصد اثر میکنه نگران نباش،لازم نیست دو دوز مصرف کنی همون یبار اوکیه ضرر داره ها نخور بیشتر

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مطمئن باشم؟من تنبلی تخمدان هم دارم سمت چپمرحمم رو ب عقب کجه

مطمئن خیالت تخت تخت

قرص هم نمیخوردی بازم حامله نمیشدی مگه الکی که بدون دخول حامله بشی وقتی حامله میشی قشنگ بریزه داخل رحمت

درست نمیشه نگران باش...کاربری دست ۲ نفر

۲۲ سالشه دیگ بیاد از شما امضا بگیره رابطه انجام بده؟

باشه هر جور راحتید ادامه بدید 🙏شوهر تا دوست پسر فرقش از زمین تا آسمونه جانم من خودم یه دختر همسن ایشون دارم که هر لحظه بیشتر بهش افتخار میکنم و خدا رو شکر میکنم واسه داشتنش🩷😉

باشه هر جور راحتید ادامه بدید 🙏شوهر تا دوست پسر فرقش از زمین تا آسمونه جانم من خودم یه دختر همسن ای ...

خدا نگه دار دخترتونو

از کجا مطمئن هستی حالا با دوست پسرش رابطه داشته شاید شوهرشه

در کل قضاوت فقط کار خداست

درست نمیشه نگران باش...کاربری دست ۲ نفر

خدا نگه دار دخترتونو از کجا مطمئن هستی حالا با دوست پسرش رابطه داشته شاید شوهرشه در کل قضاوت فقط کار ...

با چهل و شش سال سن تجربه م از هر لحاظ از شما بیشتر ه همسنهای ایشون تا دهن باز میکنن میفهمم شوهر دارن یا دوست پسر🫠