2777
2789
عنوان

زیدی خیالی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا😂🤌حداقل خیانت نمیکنه

نخیر

هیچی بغل و لمس واقعی نی

انگار تو اون دنیایی😭😭😭

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

من چند ساله تو خیالم یه نفرم 25 سالمهاسمش حامد قد بلند ورزشکار پول دار امروزین ولی نماز میخونه و الآ ...

😂😂😂😂😂😂

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

تجربه نکردم نمیدونم

اخی

😂😂😂😂😂😂

والا آخرین بارم زد تو گوشم کات کردیم ولی اینقد التماس کرد برگشتم بهش

شاید باورت نشه به دوستامم گفتم

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت.....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اصلا ببین سناریوهام اینطور نیست که مثلا با پسره برم کافه و رستوران یا دیت درست حسابی ه ...

به همین میگن سناریو قوی😂🫴🏻

کارگردان های مطرح باید جلوت لنگ بندازن سیسی

مشتی هستی و پرطرفدار😚😂

والا آخرین بارم زد تو گوشم کات کردیم ولی اینقد التماس کرد برگشتم بهششاید باورت نشه به دوستامم گفتم

وای خیلی باحالی تو😂😂😂

به همین میگن سناریو قوی😂🫴🏻کارگردان های مطرح باید جلوت لنگ بندازن سیسیمشتی هستی و پرطرفدار😚😂

تازه مال من یبار بحثمون شو تو ماشین زد تو دهنممم😭😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣