2777
2789
عنوان

کراشم گی بود😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
حقیقتا من هیچ کسو تو زندگیم اندازه اون دوست نداشتم تا الان و انتخابش از روی احساس بود و الان متوجه ا ...

حداقل جای شکر داره موجبات خندتو فراهم کرده 😄

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از کجا فهمیدی😂😂چه شکلی بود حاجی مثلا مردونه و... بود؟

منظورت چیه از مردونه ؟ خب مرد بود دیگه تر.نس ک نیست😂😂

آقایون قبل از اینکه بهم درخواست بدن آدرس خونه مادرشون هم لطف کنن☺️💅

درد و نفریننننن

خودم خندم میگیره ولی نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه ولی از اینکه میدونم سمت دختری نمیره و گرایش نداره خیالم راحت شده راضیم به رضای خدا 🤣🤣🙌

حسین تو این تاپیک نگو وا .

چی بگم پس عجیبه خبicon

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

مثلا پشم داشت ریش داشت؟ حرکاتش اینا مردونه بود؟ قرتی بود؟ تتو داشت؟ اینجوری منظورمه😂

ربطش رو نمیفهمم ولی اره

خودم خندم میگیره ولی نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه ولی از اینکه میدونم سمت دختری نمیره و گرایش نداره ...

خب به جاش به توعم گرایشی نداره دیگه 😅🤣

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

خب به جاش به توعم گرایشی نداره دیگه 😅🤣

اگر قرار باشه من به گرایش نداشته باشه ولی در عوض به کل دخترا گرایش نداشته باشه قبوله من این معامله رپ میپذیرم 🤣

اگر قرار باشه من به گرایش نداشته باشه ولی در عوض به کل دخترا گرایش نداشته باشه قبوله من این معامله ر ...

یعنی پسرا رو رقیب حساب نمیکنیییی!🤣 اوناهم رقیبن به هر حالل

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس