2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست
۱۸ سالته دقیقا زمانیه که باید بچسبی ب کنکورو درسو دانشگاه ول کن اینارو تو رابطه رفتن در کنار کارو ز ...

خانوادمم بیچارم کردن دوتا دختر کوچیکتر از خودم عقد کردن دیگه بزرگترین دختر مجردم تو فامیل(میگن چرا خواستگار نداری با اینکه مخالف ازدواج تو سن پایینن ابرومون داره میره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دوتا از دخترای فامیلمون کوچیکتر از منن عقد کردنن خانوادم بیچارم کردن هی میگن تو یدونه خواستگارم ...

منظور از خانواده کیه دومش خوب خاستگار ندارم ک ندارم چیکار میشه کرد

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

خانوادمم بیچارم کردن دوتا دختر کوچیکتر از خودم عقد کردن دیگه بزرگترین دختر مجردم تو فامیل(میگن چرا خ ...

عزیزدلم اینجا افکار خانوادت غلطهه تو خودتو با این حرفا اذیت نکن خانواده عزیزه و محترم ولی ی سری جاها حرفشون اشتباه نزار تاثیر بد بزاره روتت توجه نکن

بدترین سن برای یه دختر از ۱۵ به بالاس عذابه

همه در انتظار شوهرن برا اون دختره

کاش دخترام هیچوقت بزرگ نمیشدن

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷

خلم من ، بیام با تو ؟ تویی که خاستگار نداری؟🗿😂ولکن بابا بچه اییی کلی وقت هست برا خواستگار ربطی به ...

من به خدا به خواستگار کار ندارم😭😂دخترای فامیلمون هل شدن ازدواج کردن مامانم افتاد به جون من