2777
2789
عنوان

مستأجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
دیگه از اول زندگی همه چی به میل آدم نیست ، ولی اولویت من توی زندگی خونه نبود .اگر میخوای زود خونه د ...

چی بود اولویت. منم نیست اول اخلاق ولی مهم ترین چیز بعدش خونه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بود اولویت. منم نیست اول اخلاق ولی مهم ترین چیز بعدش خونه

من حلال حروم خیلی برام مهم بود اینکه طرف اهمیت بده روزی حروم نیاره توی سفرمون چون دیدم به چشمم که توی زندگی جاری میشه ، هم اینکه شوهرم اعتقاداتش بهم بخوره چون بابام همیشه مادرم رو به خاطر قران خوندن تمسخر میکرد .

بله اخلاق خیلی مهمه آدمهای بد اخلاق روح آدم رو به سنباده میکشن

امام رضا میگه اگر مال حرام بیاد توی زندگیت یه جوری میره به باد که خودتم نمیفهمیولی این قوم و خویشای ...

خخخخ بی خیال منم مخالفم ولی چ میشه کرد. با حقوق میمیریم

امام رضا میگه اگر مال حرام بیاد توی زندگیت یه جوری میره به باد که خودتم نمیفهمیولی این قوم و خویشای ...

همونم سخته گازوعیل حروم نیست زحمت میکشن. همش ترس لرز. ولی. کلا مغازه داری چیزی باشی بهتره.

خب شغلتون خوبه خونه زمینی چیزی. بخرین

نه شغلمون خوب نیست😂 ولی به لطف خدا ماه پیش زمین خریدیم.

من چشمم آب نمیخوره بتونیم خونه بخریم. البته واقعا جوان های الان حق دارن وقتی یک مسکن مهر ۴ میلیارد به بالاست

نه شغلمون خوب نیست😂 ولی به لطف خدا ماه پیش زمین خریدیم.من چشمم آب نمیخوره بتونیم خونه بخریم. البته ...

آره نمیتونن بخرن. باهمون ک گفتی میشه خرید فقط. باعرضه باید باشی. من ک نمیتونم وایسم. همراشوهر. پهلوهام تو اساس کشی کنده بشن با صابخونع ها سرکله بزنم