2777
2789

نر واژه درستی نیست چون گرگ و عنکبوت های بیوه و قو و عقاب نرن و توهین به اوناست که با برخی از موجودای عجیب (منظورم مرد هایی هستش که خیانت میکنن و هول هستن) مقایسه بشن😆😆

بیوتی بلندر مخصوص آقایون🪨🪨

تاپیکاتوخوندم یادداداشم افتادم😂

icon من و داداشت چمونه😐😂

خواستن ما رو هل بدن سقوط کنیم، هل شدیم پرواز کردیم، از ظلم ظالمان، از داغ بیکران المستغاث بک، یا صاحب الزمان عج ، ریشه آموزش تلخ است ، اما میوه اش شیرین صدبار بدی کردی و دیدی ثمرش را خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ توهین و قضاوت و شقاوت ممنوع- "و" نريد ان نمن على الذين استضعفوا فى الارض ونجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو عامو یه پیکمی گرفتن دستشون به زمین و زمان میگندو نوع جنسیت داریم؛نر و مادهشما نمیگید گربه مرد!پس ...

درست میگی

من منظورم اونایی بود ک میان واسه کلمه مرد ارزش گذاری میکنن

و بجز جنسیت بهش، صفت قوی بودن میدن

و حتی به دخترا هم وقتی کارشون خوب باشه

میگن ی پا مردی واسه خودت درحالیکه مرد. ی جنسیته

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

ببخشید من کجا از ی نر حمایت کردم؟ ی چیزی هم میگید ها اون خانم گف کلمه مرد خیلی بزرگهایا من گفتم نر ب ...

باشه شما با همجنست نجنگ انگ پیکمی بودن نزن به هر خری هم بگو مرد به ما چه

ولی با دهن من میشه چون من سگ نیستم

اره چون سگ ارزشش بالاتر از شماست🤣

این روزا به مرگ نزدیک تر شدم اگه دیدین هیچ پست و تاپیکی نزدم بدونید صد درصد مردم چون من کل زندگیم نینی سایته🩷🙂اگه ازم بدی دیدین حلالم کنید هرچند اینجا کسی منو نمیشناسه و نمیبینه ن تونستم بینیم رو عمل کنم نه کسی اومد تو زندگیم و نه خواهد آمد نه کار پیدا کردم بلکه کارمو هم دارم رها میکنم این دنیا برای من یه صندلی گزاشت گفت بشین و نگاه کن فقط

باشه شما با همجنست نجنگ انگ پیکمی بودن نزن به هر خری هم بگو مرد به ما چه

تو چرا بهت برمیخوره

ی سوهتفاهمی بود بین ما

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

درست میگیمن منظورم اونایی بود ک میان واسه کلمه مرد ارزش گذاری میکننو بجز جنسیت بهش، صفت قوی بودن مید ...

درسته

از این جمله متنفرم که فلان خانم عین یک مرد کار میکنه

بعد جالبه

به مردها بگی عین زن غذا میپزن بدشون میاد

عاره براشون

ولی زن ها باید عین مرد کار کننicon

این از اشتباهات متداوله متاسفانه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

حالا اینا که خوبه

این مداحی ها که میگن نر رو نمیفهم شیر نر

یا نعره

بابا زشته برا امام

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

ترتبیت خانوادگیتو نشون دادی😂😂من فقط گفتم بنظرم دخترایی که عکس از خودشون « زیاد » میزارن هدفشون مشخ ...

خب توام تربیت خانوادگی تو نشون دادی نمیدونم از چ قشری هستی که فک میکنی هرکس عکس گزاشت مورد داره

با لفاظی هات نشون دادی چقد حقیر و عقب افتاده ای

این روزا به مرگ نزدیک تر شدم اگه دیدین هیچ پست و تاپیکی نزدم بدونید صد درصد مردم چون من کل زندگیم نینی سایته🩷🙂اگه ازم بدی دیدین حلالم کنید هرچند اینجا کسی منو نمیشناسه و نمیبینه ن تونستم بینیم رو عمل کنم نه کسی اومد تو زندگیم و نه خواهد آمد نه کار پیدا کردم بلکه کارمو هم دارم رها میکنم این دنیا برای من یه صندلی گزاشت گفت بشین و نگاه کن فقط

اره چون سگ ارزشش بالاتر از شماست🤣

ترتبیت خانوادگیتو نشون دادی😂😂

من فقط گفتم بنظرم دخترایی که عکس از خودشون « زیاد » میزارن هدفشون مشخصه گفتم بنظرم نگفتم « حتماً »

دختره جوگیر

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈