من فقط به مذکرهای نی نی سایت اینو میگم. و مذکرهای بی ادب و بددهن
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نر برای اون اقایونیه که زبون نفهمن وفقط دنبال حواشین
ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚
نکنه این پسرای کف خیابون رو میگی شلوار پاره پوره و خالکوبی و این نسل z 😂😂😂
خواستن ما رو هل بدن سقوط کنیم، هل شدیم پرواز کردیم، از ظلم ظالمان، از داغ بیکران المستغاث بک، یا صاحب الزمان عج ، ریشه آموزش تلخ است ، اما میوه اش شیرین صدبار بدی کردی و دیدی ثمرش را خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ توهین و قضاوت و شقاوت ممنوع- "و" نريد ان نمن على الذين استضعفوا فى الارض ونجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين..
🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//