2777
2789
عنوان

تهرانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه تاپیک نخوندم.....................من تنها زندگی میکنم ازین لحاظ گفتم که امنه و شلوغ............... ...

من خودم بچه خیابون کرمانم. بعد ازدواجم هم هشت سال مستاجر بودم تهران تنها راه صاحبخونه شدنم همین بود. الان راضیم. اینجا ۲ واحد خریدم.کلی هم سود کردم توی دو سال

من خونه پدریم اول خیابون کرمان کوچه الیاسی. ازدواجم کردم همون حوالی مستاجر بودم بعد پیروزی مستاجر شد ...

به سلامتی عزیزم واقعا مستاجری سخته ایشالا همه بتونن صاحب خونه بشن

پایان فعالیتم تو این سایت به امید روزای روشن🕊۱۴۰۵/۶/۲۶

من خودم بچه خیابون کرمانم. بعد ازدواجم هم هشت سال مستاجر بودم تهران تنها راه صاحبخونه شدنم همین بود. ...

منم قرار به خرید باشه پرند میام..............ولی پولش نیست.............اتفاقا مهمونیم پرند اومدم خونه هاش دلبازه ولی نه برای من که تنهام

خودت باش...مگه خودت چشه؟

هردو شمالی جنوبی داره مجیدیه هم چسبیده به کرمان ما کرمان شمالی بودیم

ما هم کرمان شمالی. مجیدیه هم دوس داشتم خوبه.۱۶ متری هم دوس داشتم. نچسبیدن فاصله دارن. ولی نزدیکن.کرمان خلوت تره خونه هاش بزرگتره. ولی مجیدیه هم خوبه. امکانات همه چی داره. از لحاظ حمل و نقل به همه جای تهران راحته. کلا جفتشون خوبن

منم قرار به خرید باشه پرند میام..............ولی پولش نیست.............اتفاقا مهمونیم پرند اومدم خون ...

منم پرند دوس دارم بهش عادت کردم. سختمم نیست جون خودمم ماشین دارم. ولی خب احتمالا اگه بتونم سه چهار تا دیگه خونه بفروشم بیام تهران

منم پرند دوس دارم بهش عادت کردم. سختمم نیست جون خودمم ماشین دارم. ولی خب احتمالا اگه بتونم سه چهار ت ...

خوب برای کسی که بچه تهرانه پرند سخته .............اونم وسط شهر ولی خوب هر چی باشه از مستاجری بهتره

خودت باش...مگه خودت چشه؟

خوب برای کسی که بچه تهرانه پرند سخته .............اونم وسط شهر ولی خوب هر چی باشه از مستاجری بهتره

آره به نظرم می ارزید به مستاجری. الانم اگه هر دو تا خونه و دو تا ماشینمون بفروشم با وام اینا میتونیم تهران یه کوپیک بخریم. شوهرم راضی نمیشه. میگه اینجا آرامش داریم خونه بزرگ داریم. چرا دو تا خونه و دو تا ماشینو تبدیل کنیم به یه خونه کوچیک. میگه صبر کنیم تا چند سال

ما هم کرمان شمالی. مجیدیه هم دوس داشتم خوبه.۱۶ متری هم دوس داشتم. نچسبیدن فاصله دارن. ولی نزدیکن.کرم ...

روی مپ کنار همن فک می کردم چسبیده باشن چقدر مغازه های ارمنی های عزیزو دوس داشتم یه کلاسه خاصی دارن عاشق رولتای سینامونم بودیم

پایان فعالیتم تو این سایت به امید روزای روشن🕊۱۴۰۵/۶/۲۶

روی مپ کنار همن فک می کردم چسبیده باشن چقدر مغازه های ارمنی های عزیزو دوس داشتم یه کلاسه خاصی دارن ع ...

سینامون. واااای . مغازه هاشون بوی قهوه هاشون لهمه های قشنگشون. منم دوسشون دارم. هفت حوض رو خیلی دوس داشتم. خیلی میرفتم. کلا محله خوبیه. اکثر خونه ها متراژ بزرگ در نتیجه جمعیت کمتر شلوغی کمتر

آره به نظرم می ارزید به مستاجری. الانم اگه هر دو تا خونه و دو تا ماشینمون بفروشم با وام اینا میتونیم ...

اینم حرفیه................بنظرم عجله نکن هر وقت پول زیاد اومد دستت تونستی خونه دلباز تو تهران بگیری بیا تهران..............سوره کهف بنویس بذار تو شیشه میگن سر سال نشده خونه میخری.............امتحانش ضرر نداره

خودت باش...مگه خودت چشه؟