2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست عزیز حس تونو نسبت به من میگین از اتفاقی که برام افتاده ایا جبران میشه خسته شدم

اتفاقی که افتاده خیلی اذیتت کرده حال روحیت اوکی نیست ذهنت درگیره ایشالا درست میشه توکل کن به خدا

خیلی انرژی منفی جذب میکنی مریض میشی

حس ششمی قوی(:

اتفاقی که افتاده خیلی اذیتت کرده حال روحیت اوکی نیست ذهنت درگیره ایشالا درست میشه توکل کن به خدا خیل ...

درست گفتین عزیزم اما کلا انژی منفی سعی میکنمجذب نکنم ایده مثبت گرایی هستم ولی فکرم درگیره واقعا

میتونیم در مورد اینده که براش نصفه راه رفتم بگین و اینکه ایا ماندن در شغلی که الان دارم تاپایان سال فایده ای داره

یک کاری قرار انجام بدم نمیدونم انجام دادن اون کار فایده ای داره از به نتیجه میرم اگر به نتیجه برسم ۷۰ درصد مشکلاتم حل میشه

درست گفتین عزیزم اما کلا انژی منفی سعی میکنمجذب نکنم ایده مثبت گرایی هستم ولی فکرم درگیره واقعا می ...

با فکر کردن به مشکلات انرژی جذب میشه

صدقه بده ایشالا همچیدرست میشه

کاره یکم سخته ولی خوبه واست

حس ششمی قوی(:

با فکر کردن به مشکلات انرژی جذب میشهصدقه بده ایشالا همچیدرست میشهکاره یکم سخته ولی خوبه واست

بله درست میگین چندین ماه درگیر مشکلات مالی شدم فکرم خیلی درگیره انشاااله یک کاری هست که باید سرمایه بزارم

نمیدونم انجام بدم با نه اگر موفق بشم مشکلاتم حل میشه

میشم جزو اون نفراتی که میخوام؟

Aنطرش راجبم چیه؟

میتونیم یه روزی اوکی بشیم؟

خواهش میکنم جوابمو بده 🥺🥲

بیکاره بی آرررر گذشته و 🦷آینده بنده هیچ کدوم از تاپیک های تاریخ ۹ مرداد به قبل رو گردن نمیگیرم🙃