2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ازدواج با شناخت قبلی سنتی یا آشنایی خودموندوستی های بی هدف به اسم ازدواج اصلا

نمیشه گفت بی هدف خیلیا رابطشون به ازدواج کشیده تو فامیل خودمون زن داییم و داییم ۵ ۶ سال باهم بودن الانم یه یه دختر ۶ ساله دارن دخترخالمم سه سال با شوهرش بود حتی پدر مادر خودمم ازدواج سنتی نداشتن😂😂😂

بستگی به ادمت داره خیلیا هستن از ازدواجشون راضین ولی در کل ازدواج مسئولیتای سنگینی میاره نمیشه ک ادم ...

نگاه کن عزیز من، آدمش هم خوب باشه، ازدواج کلی خرج داره عروسی حالا نگیرید، ولی خرج خرید وسایل، خرید یا اجاره ی خونه، و اینا بچه دار هم بشید که دیگه....، سخته عزیزم، و الان مردا بیشترشون گرگ شدن، تازه حتی اگه از عشق هم ازدواج کنی آخرش سرد میشید چون عشق همیشگی نیست

الان راضی هستید

خیلی راضیم شکر خدا

تفاوت سنی مون هم یکساله معتقدم تا چهار سال خوبه بالاس پنج خوب نیس

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

نگاه کن عزیز من، آدمش هم خوب باشه، ازدواج کلی خرج داره عروسی حالا نگیرید، ولی خرج خرید وسایل، خرید ی ...

اینا درست ولی من بحثم چیز دیگه ایه اون عشقیم ک سرد میشه عشق نیست هیجان اولیه اس تو همه ی روابط هیجان اولیه وجود داره بعدش ک اون هیجان میخوابه دیدت بازتر میشه عاقلانه تر فکر میکنی دوست داشتن کنار صبر همراهی تحمل وفاداری همینا باعث روابط طولانی و استوار میشه همه ک قرار نیست خیانت کنن یا سرد بشن اگه رابطه خراب بشه حتما اصولی رعایت نشده از طرفین

خیلی راضیم شکر خدا تفاوت سنی مون هم یکساله معتقدم تا چهار سال خوبه بالاس پنج خوب نیس

اره دقیقا منم با فاصله سنی زیاد موافق نیستم چون باعث میشه خیلی چیزا درک نشه از طرف مقابل

حتی اگه طرف عاشقتم باشه ریسکیه،مثلا مامان دوستم قبل از ازدواج مرده باهاشون خیلی خوب بوده، آزادی میداده، بعد ازدواج حتی نزاشته زنه تنهایی بره بیرون، فکر کن نمیزاشته زنه با دوستاش حرف بزنه یا بره خونه مادرش! کلا اگه خواستی ازدواجم کنی، خیلی تحقیق کن طرف تاکسیک یا رد فلگ نباشه

اره دقیقا منم با فاصله سنی زیاد موافق نیستم چون باعث میشه خیلی چیزا درک نشه از طرف مقابل

درسته

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

شناخت کافی خوبه حداقل اگه ازدواج سنتی باشه دوران نامزدی باید مدتی طول بکشه ک طرفو بشناسی

یک سال دوران نامزدی داشتیم بنظرم تازیریه سقف نر ی متوجه خیلی چیزهانمیشی

شوهرمنکه 180درجه تغییرکردنسبت ب دوران نامزدی

خدایا!من یاغی نیستم✋