2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفقیت به مدرسه نیستبه چشم دیدم سمپادی هایی ک چندین سال پشت کنکورن

امیدوارم موفق بشم.. ولی حماقت از خودم بود که زبانزد مدرسه بودم ولی توی آزمون شرکت نکردم

امیدوارم موفق بشم.. ولی حماقت از خودم بود که زبانزد مدرسه بودم ولی توی آزمون شرکت نکردم

اره باید به خودت فرصت میدادی

ولی اشکال نداره بشه تجربه برات از همین سن کم

قدر و قیمت خودتو بدونی و میدون برا رقیبات خالی نکنی و برای کمترین فرصت ها هم ارزش قائل بشی و سر حد تلاشت بکنی

ملاک اصلی کنکوره خودتو نباز

اگر احتمال بردت صده ، فدای سرت ک سرعت کمه🧠>>

بهتر نمونه و مدارس سمپاد کلی سمی هستن استرس خالص ب بچه میدن مدام رقابتیشون میکنن دوست من اگر ی نوزده ...

ممنونم از حرفات.. واقعا الان احساس بهتری دارم

ولی میگن معلمای مدارس خاص بهترن

اره باید به خودت فرصت میدادی ولی اشکال نداره بشه تجربه برات از همین سن کمقدر و قیمت خودتو بدونی و می ...

ممنون از حرفات

اگه غافل بشم کنکور رو هم همینطوری از دست میدم

چیزی بعدا برات هیچ اهمیتی نداره رو چرا الان غصشو میخوری؟

نمیدونم.. ناراحتم که حتی معدل ۱۹های کلاس هم قبول شدن و من آزمونش رو به همین راحتی از دست دادم..

بله حق باشماست، اصل کنکورهمرسی

منو فک کن پنج شنبه کنکور دارم ولی حتی این هفته ی اخرم حال ندارم بخونم میدونی چرا

چون چند ماه اول خوندم هیچ نتیجه ای نداد تو ازمونام

نهایی رو افتضاح دادم

منم راخنمایی درسم خیلی خوب بودا

ممنونم از حرفات.. واقعا الان احساس بهتری دارمولی میگن معلمای مدارس خاص بهترن

بنظرم برتری ندارن معلم های مدارس دولتی هم خوبن حداقل دیگه استرس ب دانش اموز نمیدن دوست من ب شدت عصبی شده و دستاش دیدم ک میلرزه با اینکه سنی نداره و الان معلمه گاهی میگم خدا ب داد اون دانش اموزا برسه ک معلمشون دوست منه خودشم هربار ک میبینمش میگه این مدارس نمونه شکنجه گاهن

خواهش میکنم عزیزم اینارو نگفتم ک اروم بشی گفتم ک حقیقت برات اشکار بشه ک چون تعریفشون رو میدن دلیل خوب بودنشون نیس نه خودم شرکت کردم ن خواهرام رواجازه دادم گفتم همون دولتی بخونید

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاهای سایت🤢❌