2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگه نمی دونم چرا اینجا انقد همه به هم کاردارن و سعی دارن مچ همدیگه رو بگیرن

اینا همونایین که هر روز کنارشون رد میشیم تو خیابون منتها اینجا چون ناشناسن از این غلطا میکنن

کاش دکتر بودم واقعا 😭

ایشالا که بهترین مدارج علمی که دوس دارید برسید و موفق باشید 🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲همسر و مادر 🌸🌸🌸🌸🌸کاربری دست خودم و همسرم 🦾🦾

اینا همونایین که هر روز کنارشون رد میشیم تو خیابون منتها اینجا چون ناشناسن از این غلطا میکنن

اخه چه فایده ای داره براشون ؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲همسر و مادر 🌸🌸🌸🌸🌸کاربری دست خودم و همسرم 🦾🦾

ن نمیشه که الکی الکی تهمت بزنی کاربرا فکر درستی نمیکنن

چی بگم والا خودتو ناراحت نکن اون مشکل داشته حتما وگدنه چرا باید همچین کاری کنه اینجا میشناسیم تو رو نیازی نیست خودتو ثابت کنی

چی بگم والا خودتو ناراحت نکن اون مشکل داشته حتما وگدنه چرا باید همچین کاری کنه اینجا میشناسیم تو رو ...

ممنونم ازت 😍😍 والا یکی از کاربرا امروز واسم اسکرین تاپیکشو فرستاد دیروز سایت نیومدم دیروز تاپیک زده، اون بنده خدا فکر کرده بود این داره درست میگه

به من میگه تو خانم دکتر وزیری

بابا اون مهسا دیشب به یکی دیگه هم پیله کرده بود که تو دکتر وزیری هستی زن دکتر عباسی

اسم شما و کلی کاربر دیگه رو هم اورد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ادم بی کار خل وضع توی این سایت زیاده اهمیت نده

این دیگه خیلی خل وضعه تا حالا چنین موردی برام پیش نیومده بود تو سایت بدبختی اینه نی نی یار هم هیچی نمیگه بگه بررسی کردیم تهمت بوده

سلامت باشید ممنونم همچنین برای شما من درسو تا مقطع لیسانس ادامه دادم و خیلی وقته تموم شد

بله مشخصه ،موفق باشید

بابا اون مهسا دیشب به یکی دیگه هم پیله کرده بود که تو دکتر وزیری هستی زن دکتر عباسی اسم شما و کلی کا ...

آره همون چند هفته قبل تو ی تاپیک دیگه هم همینو بهم گفت یکساعت براش توضیح دادم اشتباه میکنی آخر سر فقط حرف خودشو میزد

آره همون چند هفته قبل تو ی تاپیک دیگه هم همینو بهم گفت یکساعت براش توضیح دادم اشتباه میکنی آخر سر فق ...

ما دیشب نی نی یار رو تگ کردیم براش کلی توضیح دادیم یعنی تعلیقش نکرده؟

و دوباره امروز اومده به شما پیله کرده؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀