2777
2789
عنوان

سرزنش خود

149 بازدید | 18 پست

من بعد ی سال و نیم عقد و ۲ سال زندگی و بچه شش ماهه تازه ب این رسیدم که خانوادم و فامیل درست میگفتن شوهرم و خانوادش آدمای خ مزخرفین. چکار کنم. خ احساس پشیمونی میکنم. خ زیاد . ازشون متنفر شدم و میخوام دیگه برنگردم تو اون خونه. فقط بچم ...

برو مشاور

تاوقتیکه تقلب می‌کنی!!!تاوقتیکه دنبال پارتی بازیهستی .تاوقتیکه وای‌فای‌ بقیه رو هکمی‌کنی!!تاوقتیکه قوانین عادیشهروندی رو رعایت نمی‌کنی!!تاوقتیکه تو ساعت کاری اداریت کارشخصی می‌کنی باکمال احترام باید بگم غلط می‌کنی ژست انتقاد ازمسئولین می‌گیری. مسئول که از مریخ نمیاد، ازهمین مردمه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر بچتم ک شده بگرد دنبال راه حل

تروخدا بچتو جدا از پدرو مادر بزرگ نکن

من میفهممت چون خودم دقیقا بعضی وقتا واقعا پشیمون میشم و هزارتا فکر ب سرم میزنه ولی زود خودمو جمع و جور میکنم

نیازمند معجزه
بخاطر بچتم ک شده بگرد دنبال راه حل تروخدا بچتو جدا از پدرو مادر بزرگ نکن من میفهممت چون خودم دقیقا ...

چطوری ما حتی ی خونه نداریم مستقل و راحت سه تایی زندگیمونو بکنیم

ببین اگر شوهرت حرف گوش میکنه و میفهمه حرفتو بشین باهاش صحبت کن

بگو ی جا کوچیکم بگیری منراضیم

بریم خودمون زندگی کنیم و..بگو دیگه بچه داریم اینجا سخته میخوام توی ارامش بزرگش کنم و..ی چند تا بهونه بیار

البته اگر شوهرت پول داره ک جای بگیره واست یا اگر حرف گوش میکنه.نگی اوضاع بدتر شه

ولی بنظرم اگر میتونی برو مشاور

نیازمند معجزه
ببین اگر شوهرت حرف گوش میکنه و میفهمه حرفتو بشین باهاش صحبت کن بگو ی جا کوچیکم بگیری منراضیم بریم ...

مشاوره رفتم. با شوهرمم ی ساله دارم حرف میزنم قبل اومدن بچه. هیچ قدمی برا زندگیمون حاضر نیست برداره. هیچی. خانوادش قبلا که من مث خر کار میکردم هیچی نمیگفتن حالا خ زبونشون دراز شده

مشاوره رفتم. با شوهرمم ی ساله دارم حرف میزنم قبل اومدن بچه. هیچ قدمی برا زندگیمون حاضر نیست برداره. ...

کاش قبل بچه دار شدن بیشتر فکر میکردی چون اومدن بچه همه چیزو سخت تر میکنه

حالا هم ک اومده ان شالله داغشو نبینی

مشاور چی گفت؟کمکی نکرد؟

نیازمند معجزه
کاش قبل بچه دار شدن بیشتر فکر میکردی چون اومدن بچه همه چیزو سخت تر میکنه حالا هم ک اومده ان شالله د ...

گف سفت و سخت وایسا پای حرفت . فعلا با مشاور در ارتباطم. قبل بچه دار شدن و چون من کار میکردم خانوادش زیاد جرات نداشتن حرف بزنن ب خصوص که شوهرم ی مدت بیکار بود و خ بدهکار. شوهرمم حمایت میکرد حداقل جلو اونا. حالا همشون هار شدن. 

گف سفت و سخت وایسا پای حرفت . فعلا با مشاور در ارتباطم. قبل بچه دار شدن و چون من کار میکردم خانوادش ...

رو دادی

منم قبلا خیلی رو میدادم

هرچی میگفتن فقط لبخند میزدم و میزاشتم تو دلم ولی

جدیدا با احترام جواب میدم

نیازمند معجزه