2777
2789
عنوان

بچه ها کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 31 پست
عزیزم میری تجربی عین چی باید خرخونی کنی 😭😂 پس مدرسه رو هم درست انتخاب کن که دانش آموزای خوبیم داشت ...

بنظر شما کدوم برم

اخه هم از دهم تجربی اینا تعریف میکنن هم نمونه دولتیه

که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا برووو من صبحا یه ساعت تو راهم واسه تیزهوشان

اذیت نمیشین؟

بنظرتون ارزش داره برم؟

چون شنیدم هم ادم خسته میشه

هم میگن دهم تجربی مدرسه عادیمون خوبن

نمیدونم چیکار کنم

چرا یکم سخته زود بیدار شدن ولی نمونه و تیزهوشان با مدرسه عادی اصلا قابل مقایسه نیست قطعا ارزش داره ب ...

اها

بعد وقت میکنین خوب درس بخونین؟

ینی تمرکز دارین؟ چون میترسم این خستگی مانع بشه

اذیت نمیشین؟ بنظرتون ارزش داره برم؟ چون شنیدم هم ادم خسته میشه هم میگن دهم تجربی مدرسه عادیمون خوبنن ...

چرا یکم سخته زود بیدار شدن ولی نمونه و تیزهوشان با مدرسه عادی اصلا قابل مقایسه نیست قطعا ارزش داره بری

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

چرا یکم سخته زود بیدار شدن ولی نمونه و تیزهوشان با مدرسه عادی اصلا قابل مقایسه نیست قطعا ارزش داره ب ...

اها

بعد وقت میکنین خوب درس بخونین؟

ینی تمرکز دارین؟ چون میترسم این خستگی مانع بشه

صرفا بخاطر نیم ساعت؟ برو بچه جان من خداشاهده دوساعت تو راه بودم از شرق تهران میرفتم غربی ترین نقطه فقط چون اونجا مدرسه تیزهوشان قبول شدم

هر روز خدا با مترو اتوبوس

چهار صبح حاضر و اماده بودم هفت و نیم میرسیدمم

صرفا بخاطر نیم ساعت؟ برو بچه جان من خداشاهده دوساعت تو راه بودم از شرق تهران میرفتم غربی ترین نقطه ف ...

بنظرتون می ارزه؟

شما میتونستین درس بخونین وقتی خونه میرسیدین؟

الان دانشگاهین

اخه تعریف مدرسه عادیمون هم میکنن ولی من دلم با نمونه دولتیه🥲

بنظرتون می ارزه؟ شما میتونستین درس بخونین وقتی خونه میرسیدین؟ الان دانشگاهیناخه تعریف مدرسه عادیمون ...

قطعا نمونه رو برو ذره ای شک نکن

تهرانی؟ نمونه های تهران و میشناسم اسمشو بگو بگم خوبه یا بد

من تو راه تو اتوبوس میخوابیدم چون از اولین خط سوار میشدم تا پایانه خیالم راحت بود میخوابیدم تا پایانه مسافربری بعد بلند میشدم یه تیکه با مترو داشتم باز از مترو تا دم شهرکمون با بی آر تی یه هشت دیقه هم از در شهرک تا بلوکمون راه بود میرسیدم خونه خسته بودم یه دو ساعتی میخوابیدم بعد شروع میکردم

نه من کنکوریم سال اخرمه

بنظرتون می ارزه؟ شما میتونستین درس بخونین وقتی خونه میرسیدین؟ الان دانشگاهیناخه تعریف مدرسه عادیمون ...

ولی تو خودتو بامن مقایسه نکن نیم ساعت چیزی نیس نگاه مدرستون دو هم تعطیل بشه نهایتا تا سه خونه ایه یه استراحت یه ناهار از پنج و نیم هم شروع کنی بخونی منظم خوبه

قطعا نمونه رو برو ذره ای شک نکنتهرانی؟ نمونه های تهران و میشناسم اسمشو بگو بگم خوبه یا بدمن تو راه ت ...

تهران نیستم

ولی نمونه دولتیه شنیدم معلماش خیلی دقیق هستن و سختگیرن

ولی هی با خودم میگم اول آخر همه پکیج ماز دارن و مث هم میخونن دارم خودمو مقایسه میکنم(:

ولی اگر سرویس جور سد قطعا میرم چون سال یازدهم خانوادم میخان بیان همون شهر خونه بگیرن

تهران نیستم ولی نمونه دولتیه شنیدم معلماش خیلی دقیق هستن و سختگیرنولی هی با خودم میگم اول آخر همه پک ...

بنظرم ک ارزش داره برو

نگا توی مدارس نمونه و تیزهوشان هم یه سری مسابقات برگزار میشه علمی پژوهشی ک مختص همون بچه هاس بچه های عادی ندارنش و خیلی ب دردت میخوره

الان من سال دهمم رتبه کشوری اواردم الان میتونم بدون کنکور برم فرهنگیان و معلم زیست بشم

خیلی پوئن مثبت داره قیدشو نزن

مازو اره خیلیا دارن ولی اون رقابتی ک پیش میاد برات اون جوی ک داره مهم تره

بنظرم ک ارزش داره برو نگا توی مدارس نمونه و تیزهوشان هم یه سری مسابقات برگزار میشه علمی پژوهشی ک مخت ...

اره سعی میکنم جور کنم که برم