نگا لیزر هم یه روش شیو هست، یعنی مو درمیاد اما خیلییییی دورتر و نااازک ناااازک.. مثلا من امروز ک برم ...
منم یه هفته پیش جلسه اولمو رفتم اون قسمت یخورده درد داشت
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من برای راحتی میرم من خودم احساس میکنم خیلی کم شده
خب عزیز این کم شدن موقتیه من خودم وقتی میرفتم اصلا مو نداشتم بعدش که بخاطر شرایط پزشکی ول کردم بعد چند ماه دوباره شروع به رشد کردن اوایل نازک و کم بودن اما رفته رفته همون حجم برگشت با اینکه دستگاه کندلا بود و مریضی اینا هم نداشتم... لیزر موقتیه یه بار بری باید تا آخر عمر بری اگه میخوای درنیاد... من که ول کردم هم هزینه اش زیاده هم هر ماه باید کف پاهاتو بچسبونی و...🫡
هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق