2777
2789
عنوان

شیو بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 102 پست
نگا لیزر هم یه روش شیو هست، یعنی مو درمیاد اما خیلییییی دورتر و نااازک ناااازک.. مثلا من امروز ک برم ...

منم یه هفته پیش جلسه اولمو رفتم اون قسمت یخورده درد داشت

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مجردی لیرز کنی بهتره تا بعدا از اول خانم باش براش

پلنم این بود کیسی پیدا شد که واسع ازدواج حدس میزدم میمونه برم لیزر😂😂😂🤣🤣🤣🤣

کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍

خب من برای راحتی میرم من خودم احساس میکنم خیلی کم شده

خب عزیز این کم شدن موقتیه من خودم وقتی میرفتم اصلا مو نداشتم بعدش که بخاطر شرایط پزشکی ول کردم بعد چند ماه دوباره شروع به رشد کردن اوایل نازک و کم بودن اما رفته رفته همون حجم برگشت با اینکه دستگاه کندلا بود و مریضی اینا هم نداشتم... لیزر موقتیه یه بار بری باید تا آخر عمر بری اگه میخوای درنیاد... من که ول کردم هم هزینه اش زیاده هم هر ماه باید کف پاهاتو بچسبونی و...🫡

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

نههه نگوو یه جوری ریکشن دادن انگار چقد عجیبم😂😂😂😐همه میزنن فقط من پشمالوعم انگار😂

دقیقا... یه جوری تعجب میکنن که آدم فکر میکنه نی نی سایتی ها همشون آقا زاده و پولدار و پری قصه ان و تو یه دنیای دیگه زندگی میکنن😂😆

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

اره ژیلت تیره میکنه آخه میگم چرا الکی بزنم😂😂

فک کردم این کار سم فقط خودم انجام میدادم😂🤭

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خب عزیز این کم شدن موقتیه من خودم وقتی میرفتم اصلا مو نداشتم بعدش که بخاطر شرایط پزشکی ول کردم بعد چ ...

چهمیدونم والا دیوانه شدم خدا بخیر کنه هر چی باد باد

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز