2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست

اشتباه میکنی

چند سال دیگه خونه میشه شکنجه گاه

عزیزان میشن دشمن و شکنجه گر

از لحاظ روحی میمیری برای چند کلمه حرف زدن با یه شخصی

وقتی بزرگسال میشی مادرت بزرگ ترین دشمنت مثل هوو توی یه خونه میشین اون با نظر خودش از مهمان پذیرایی میکنه تو با نظر خودت، همین میشه دعوا.

دخترای 20 ساله رو که میبینی کنار عشقش شون هستن، حسرت یا لمس ساده رو میخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی چند سال دیگه خونه میشه شکنجه گاه عزیزان میشن دشمن و شکنجه گر از لحاظ روحی میمیری برای چ ...

میدونم اینا صرفا بخاطر اول جوون بودنه ولی جو خونه هم هست مثلا خونه عمم بودیم شوهر عمم میگفت دختر عمم خواستگار داره بعد بابام اینجوری بود آدم نباید دخترشو درجا بده به خواستگار آدم پررو میشه داماد جماعت باید خر حرف گوش کن خانواده زنش در بیاد این تفکرات تو خانواده ماعه

میدونم اینا صرفا بخاطر اول جوون بودنه ولی جو خونه هم هست مثلا خونه عمم بودیم شوهر عمم میگفت دختر عمم ...

آخرش همون شوهر عمه خوب میکنن

من دوستام و اطرافیان اینجور بودن پدرم مثل پدر تو

آخرش اونها همه خوشبخت شدن یا حداقل زندگی معمولی رو دارن

ولی من بدبخت شدم از همه کس عقب افتادم

دیگه مطمئن شدم زیر بیست سالی...جای این فکرهای بی سر و ته بشین درست بخون و دنبال کار مهارت باش

مدرک زبان و شیرینی پزی دارم

امروزم آزمونم خوب بود به این میگن بهم ربختگب تمرکز ناشی از استرس خودم دقیقا میدونم چه مرگمه

آخرش همون شوهر عمه خوب میکنن من دوستام و اطرافیان اینجور بودن پدرم مثل پدر تو آخرش اونها همه خوشبخت ...

اوه امیدوارم رنگ شادی رو دوباره تو زندگیت جا باز کنه🫂