2777
2789
عنوان

گزارش روزانه رژیم کتو

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست

#روز30

امروز کامل فست بودم

شب هم بیرون رفتم الانم میخوام بخوابم

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

سلام عزیزم خوبی من سه روز تعلیق بودم نتونستم گزارش بدم

امروز دیروز دهم من بود به شدت حالت تهوع دارم و سیرم نمیتونم چیزی بخورم به زور یه سری چیزا میخورم که غش نکنم تنها چیزی که میتونم بخورم سینه مرغ کبابی هست نمیدونم چرا اینجوری شدم

شنبه اول هفته خودم رو وزن کردم ۸۲.۵ بودم تا هفته بعد شنبه دیگه خودم رو وزن نمیکنم با وزن ۸۷.۷ شروع کردم و خیلی راضیم به امید خدا تا آخر ماه به وزن ۷۵ میرسم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر باد...🌬️✨ شروع رژیم ۷ شهریور🧡 وزن اولیه ۸۸💜 وزن فعلی ۸1💚تاریخ وزن کشی بعدی 25 شهریور❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی من سه روز تعلیق بودم نتونستم گزارش بدم امروز دیروز دهم من بود به شدت حالت تهوع دارم ...

سلام چقدر خوشحال شدم😍 پیامت رو دیدم آخه فکر کردم دیگه ادامه ندادی

عاااالیه آفرین😍 تمام حالاتی که گفتی برای اینه که وارد فاز کتو شدی... منم دقیقا مثل شما حالت تهوع داشتم و مثل حامله ها از همه چی بدم میومد...

احتمالا اسهال هم بگیری و ممکنه تشنگی شدید ایجاد بشه برات که باید مدام آب بخوری.... تبریک میگم😍 حالا کم کم سعی کن فست بگیری

من یه ماهه 12کیلو کم کردم خیلی خوشحالم نمیدونی که

شما وزنت از من کمتر بود حساب کن اگه یه ماهه 12کیلو کم کنی میشی 75 عالیه عالیه

البته من بهت پیشنهاد میدم هدفت اصلا یه ماه نباشه

چون بعد یه ماه تازه آدم دستش میاد ...عادت میکنه... وسوسه های غذایی کمتر میشه

ادامه بده ان شالله تا 65کیلو...تو که مثل من درگیر بچه و شوهر نیستی که

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

سلام عزیزم خوبی من سه روز تعلیق بودم نتونستم گزارش بدم امروز دیروز دهم من بود به شدت حالت تهوع دارم ...

من اگه مثل شما مجرد بودم حتما ماه دوم رو هم تموم میکردم

البته همسرم یه هفته دیگه میاد بهش قول دادم دیگه تموم کنم...خسته شده دیگه. میگه باماغذا نمیخوری و اخلاقت جدی شده....شایدم یه هفته دیگه یه چیت کنم و زیرزیرکی ادامه بدم😅

#روز 31

امروز بعد از 39 ساعت فستم رو شکوندم، صبح زود 5صبح ناخودآگاه بیدار شدم سرحال،دیگه خوابم نمیومد

ساعت 9صبح آبگوشت بادنبه بارگذاشتم قلم گوسفندی بود

ساعت 11 یکم بادام زمینی و گردو و بعدشم یکم از آب گوشت خوردم سیر شدم

شب رفتم خونه مادرم اونجا ترازو رو دیدم وسوسه شدم خودمو کشیدم واااای 78 شده بودم😍😍

تا این وزن رو دیدم یه آرامش زیادی گرفتم ...از این جهت که دیگه بالخره به یه جایی رسوندم خودمو...خودمو که تو آینه میبینم خستگیم در میره😍😍 دیگه لذتی از این بالاتر نیست که من تونستم به چیزی که میخواستم😍

حالا فقط مونده یکم تقویت کنم خودمو...حالا خیلی لازم نیست که کم خوری کنم و فست بگیرم

وقتشه که به قولی که به خودم دادم عمل کنم و اونم رسیدن به وزن 75 هستش

شبم اومدم چون گرسنه بودم گفتم ولش کن فست رو، دوباره نشستم زیتون و فلفل و آب گوشت خوردم و کامل سیر شدم

احتمالا یکم آزادتر تو هرم بچرخم و انقدر کف رژیم نباشم چون واقعا بعضی موقع ها احساس ضعف و سرگیجه بهم دست میده این به خاطر اینه که چون از غذاهای کتویی بدم میاد زیاد نمیخورم و باعث میشه ضعف بگیرتم که دیگه میخوام یکم تنوع بمردم و از کف بیام بالاتر😍

نباید یه دفعه ولش کنم

#روز 32

امروز غذا آماده نداشتم صبح خیلی ضعف داشتم یکم بادوم زمینی خوردم تا آماده کنم غذا رو

بعدشم بال و کتف گذاشتم سرخ کردم با روغن دنبه نشستم با خیارشور و فلفل و کاهو و زیتون خوردم

امروز تو مصرف خیارشور زیاده روی کردم کلا سرکه شرکتی زیاد خوردم از اون موقع دیگه چیزی نخوردم الانم میخوام بخوابم

ساعت 3بود که غذا خوردم

#روز 33

امروز طبق معمول فست بودم و کار بیرون داشتم

ساعت 3بعد از ظهر اومدم خونه، خیلی گرسنه بودم. خونه مادرم و گرسنگی و .....

باخودم گفتم دیگه بسه .... چون یکم ضعیف شده بودم و هیچ میل غذایی نداشتم

یکم قیمه و برنج چیت کردم و خوردم

تا فرداش ساعت 12 هیچی نخوردم

رژیمم تموم شد! 33,روز 12 کیلو لاغری

من از 90، شدم 78

امروز صبحانه رعایت کردم

نهار هم جغول بغول بدون نان خوردم

ولی شام دقیقا بعد از میوه اشتهام باز شد نشستم لوبیا پلو با نان خوردم🤦♀️🤦♀️🤦♀️

ان شالله فردا تک وعده ای هستم و فقط نهار مبخورم

روز اولقرار بود 15 مرداد باشه...انقدر خسته بودم از همه چیاز خوردن از کسلی بیحالی از عزت نفس نداشتن ا ...

سلام بانو

میخام شروع کنم میشه بیشتر توضیح بدین

روز اول فقط ۳ تا تخم مرغ نیمرو میکنی با کره با نون یا خالی؟؟

تخم مرغ ابپز رو بدون نون راحت تر میتونم بخورم

فقط یه مورد اینکه من کم خونی شدید دارم میتونم کنار رژیم مکمل بخورم؟؟؟

۱۰ کیلو میخام کم کنم

سلام بانومیخام شروع کنم میشه بیشتر توضیح بدینروز اول فقط ۳ تا تخم مرغ نیمرو میکنی با کره با نون یا خ ...

سلام عزیزم خیلی هم تصمیم خوبی گرفتید

من بعد از 33روز با 12کیلو کاهش از رژیم بیرون اومدم البته اگر میتونستم غذاهاشو تحمل کنم و بخورم حتما میموندم یا دست کم بعد از این چیت ، دوباره برمیگشتم

سلام بانومیخام شروع کنم میشه بیشتر توضیح بدینروز اول فقط ۳ تا تخم مرغ نیمرو میکنی با کره با نون یا خ ...

شما یه روز قبل رژیم هررررچی دلتون خواست بخورید

بعدش اولین روزی که میخواید شروع کنید صبح که بیدار شدید غیر از آب و چای هیچ چیزی نخورید و فست باشید. تاوقتی که گرسنه شدید

هرزمان احساس گرسنگی کردید یک وعده غذای کتویی آماده کنید و بخورید

حالا هرچی دلتون خواست

میتونید مرغ در روغن مجاز سرخ کنید بخورید

یا تخم مرغ با کره ...

بعد که سیر شدید دوباره هیچ چی نخورید تا فردا

البته معیار گرسنگی هستش

روزهای اول تا موقعی که وارد فاز کتو بشید هرزمان گرسنه شدید غذای کتویی البته از پایین هرم آماده کنید و بخورید و پر چربی بخورید تا زودتر وارد فاز بشید