2777
2789
عنوان

گزارش روزانه رژیم کتو

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست

#روز نهم

سالاد شیرازی با غذام خوردم خیلی چسبید

امروزم سخت بود ولی خب....

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

#روز دهم

امروز صبح کار داشتم رفتم بیرون

هرزمان که مشغول تر هستم این دوران راحت تر برام میگذره

از اونجا رفتم خودمو وزن کردم شدم 84 و این خیلی خوبه

یعنی 10روز 6کیلو کاهش وزن

آخراش...شب خیلی داشتم کم می آوردم

تنها چیزی که خیییییلی آزارم میده اینه که حالم از گوشت و تخم مرغ و چربی بهم میخوره..و حاضرم گرسنگی بکشم غذامو نخورم

اگه از کتو بیام بیرون فقط برای همینه

وگرنه خیلی خوب لاغر میکنه

دفعه ی قبل بعد 40روز اینجوری بودم نمیدونم چرا این دفعه انقدر زود شروع شد!

راستی روز نهم و دهم خیلی بیرون روی داشتم

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

#روز هجدهم

از روز دهم احساس کردم وارد فاز شدم

این چند روزه خیلی سرگرم بودم و این خیلی کمک کننده بود

یعنی فقط دیگه باید حواستو پرت کنی

دیگه خبری از سردرد نیست

سخنوری و نطقم به خاطر بالارفتن اعتماد به نفس و سلامت جسمم بالارفته...تمرکزم بالارفته، حتی عقل و فهمم

انرژیم خیلی خوبه دیروز بعد 22ساعت فست ساعت 3غذا خوردم

امروزم هنوز غذا نخوردم میل به هیچ چی ندارم فقط به شدت تشنه هستم مدام

وزن کردم 81/۵❤️😍

شاید این چندروز خیلی دلم چیزای مختلف میخواست و گاهی خب مثل بچه ای که براش خوراکی مورد علاقه ش رو نخریدن ، گریه م میگرفت🥲 ولی خب به این فکر میکردم خب فرض کن خوردی چی شد؟؟؟ عذاب وجدان درآمدن از رژیم میزاره تو از قورمه سبزی لذت میبره؟؟ حال بدی که از ناقص گذاشتن رژیم داری نمیزاره کیف کنی میدونی اگه دربیام بیرون تمام زحماتت از بین میره؟؟

پس وایسا تا تهش برو💪💪💪

تا زمانی که 75 رو روی ترازو ببینی ان شالله

#روز نوزدهم

امروز ساعت 2 بعد از ظهر فست 22 ساعته م رو شکستم دوسه تا خیار رو آبلیمو نمک زدم خوردم😋 تنها ترکیبی که حالمو خیلی خوب میکنه

بعدشم موقع نهار یکم چرخ کرده بوقلمون رو با یک چهارم پیاز رنده کردم تو روغن زیتون سرخ کردم بعدش خاموش کردم زیرش رو گذاشتم یکم بمونه تا روغن جذب کتلت ها بشه بعدشم خوردم و خیلی چسبید

تاالانم نه گرسنه هستم نه میل به چیزی دارم

فقط به خاطر حال گیری اول صبح شوهرم😔 امروز از لحاظ روحیه خوب نبودم

همینطوری تو فشار و مقاومتم...همین که یکی سربه سرم میزاره سریع از کوره درمیرم

آستانه م پایین اومده...و به شدت عصبی میشم مخصوصا نزدیک پریود هستن

امروز انگار درونم کوره روشن بود صورتم داغغغغ، زبونم خشک خشک..... نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت امروزم گذشت

بتونم لااقل تا یه ماه ادامه بدم خیلی خوب میشه

#روز ببست و یکم

امروز صبح قبل غذا کشیدم ۸۰/۷۰۰. خیییلی. خوشحال شدم طی 3 روز 800 گرم کم کردم😍😍

خدایا یعنی میشه برم زیر 80 و 70. رو. ببینم؟؟

امروز خیلی خوردم

نهار ران مرغ و ترشی و خیار و سبزی

شامم سیر بودم ولی بهم یه تیکه جگر قربونی رسیده بود کباب کردم خوردم😋 یه مقدار دنبه هم آب کردم یه عالمه جزغاله خوردم😋 خلاصه روز پرخوری بود البته کف هرم بودم

الحمدلله

خدایا ممنونم حواست به هوس های منم هست

#روز بیست و دوم

امروز کلا فست بودم.حالم اوکی بود....فقط الان که ساعت 11شبه یکم سردرد دارم اونم این بچه ها نمیزارن بخوابم وگرنه حالم خوب میشد

اصلا تو این رژیم فقط دلم میخواد شبا زود بخوابم که فردا بشه و یه روز به روزام اضافه بشه

#روز 25

امروز لب مرز بودم! فقط اشتیاق وزن کشی بود که باعث شد بمونم!

به هرغذایی فکر میکنم حالم بد میشه

امروز کامل فست بودم از دیشب ساعت 9 که سیرابی و آب قلم خوردم! تاالان دلم نمیخواد لب به چیزی بزنم!

خدا کمک کنه فردا هم فست باشم🥰

بعد از این که شوهرم از سفر بیاد دیگه رژیمو تغییرش میدم و با فستینگ و کالری شماری ادامه میدم!

دووم بیار فقط 12روز دیگه!!

سلام عزیزم خوبی

من امروز روز پنجمم هست اگر اشکالی نداره منم مثل شما بیام گزارش هر روزم رو اینجا بدم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر باد...🌬️✨ شروع رژیم ۷ شهریور🧡 وزن اولیه ۸۸💜 وزن فعلی ۸1💚تاریخ وزن کشی بعدی 25 شهریور❤️

سلام عزیزم خوبی من امروز روز پنجمم هست اگر اشکالی نداره منم مثل شما بیام گزارش هر روزم رو اینجا بدم

سلام گلم حتما این کارو بکن منم گزارشت رو میخونم قوی باش💪

اگه یه وقت انگیزه خواستی من هستم

5️⃣گزارش روز پنجم5️⃣

امروز روز خیلی راحتی بود تایم فستم ۱۰ تموم میشد ولی تا ۱۱:۳۰ چیزی نخوردم ساعت ۱۱:۳۰ میرزاقاسمی که با کره حیوانی پخته بودم خوردم عصر یه کوچولو بادوم خوردم و همین الانم آخرین وعده قبل از فستم رو خوردم که جیگر گوسفند خوردم که با دنبه پخته بودم چرب و چیلی بود الان دیگه فستم تا فردا ساعت ۱۰

خیلی ذوق دارم خودم رو وزن کنم ولی چون امروز پریود شدم و موقع پریودی یکم وزنم میره بالا نمیخوام برم رو ترازو یک هفته دیگه خودم رو وزن میکنم دیروز که وزن کرده بودم ۸۵ بود امیدوارم هفته دیگه عدد ۸۲ یا ۸۳ رو ببینم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر باد...🌬️✨ شروع رژیم ۷ شهریور🧡 وزن اولیه ۸۸💜 وزن فعلی ۸1💚تاریخ وزن کشی بعدی 25 شهریور❤️

5️⃣گزارش روز پنجم5️⃣امروز روز خیلی راحتی بود تایم فستم ۱۰ تموم میشد ولی تا ۱۱:۳۰ چیزی نخوردم ساعت ۱۱ ...

آفففرین👏👏👏

خیلی خوب پیش رفتی... سعی کن فعلا سراغ بادمجان و بادام نری البته اگه دوست داری زودتر وارد فاز بشی.

بادمجان کرب بالایی داره بادام هم همینطور... فعلا که اوایلش میتونی کف هرم بخوری بخور، بادمجون و کدو و مغزیجات رو بزار برا موقعی که احساس خطر میکنی و فکر میکنی ممکنه از رژیم بیای بیرون....اصلا سراغ پنیر نرو فعلا

اگه یه وقتم درد داشتی، سردرد یا پادرد و.... حتما مسکن بخور

منیزیوم یادت نره ...آب فراوان

من چندروز آب کم خوردم یه جوری پشتم رگ به رگ شده دستامو نمیتونستم حرکت بدم مواقعی

#روز 26

خدایا شکرت! هر اراده ای هست تو دادی😍

امروز رفتم خونه مادرم همه کیف کرده بودن از اندامم😍

10کیلو لاغر شدم خب...انگار یه چیزی افتاد به جونم از بالا بدنمو تراشید چربی رو ریخت دور😍 خیلی خوشگل کم میکنه کتو!!

خودمو کشیدم چون نتونستم طاقت بیارم روز سوم پریودی هستم میدونستم ممکنه درست نشون نده ولی با این حال کم شدم 79/۵ و بالخره اومدم دهه ی هفتاد و هفتاد رو دیدم😍😍😍 از شر وزن هشتاد رااااحت شدم

6روزه یک و دویست کم کردم این در حالی بود که هم پریود بودم و هم شب کشیدم

امروز مثل چند روز قبل اشتهام کم بود... اسفناجی که با زحمت زیاد پاک کرده بودم شستم و با روغن زیتون سرخ کردم و نرگسی درست کردم با یکی دوتا قاشق کشیدم کنار و نتونستم بخورم🥲🥲این حس خوبی نبود اصلا...میدیدم خانواده چه بالذت میخورن و من واقعا به حالشون غبطه خوردم🥲

ظهر دوتا خیار خوردم

شبم اندازه یه قاشق تن ماهی و گوجه.... خییییلی بی اشتها شدم دیگه

امروز آمپول بیوتین زدم... خیلی غذا کم میخورم و این نگرانم میکنه

فردا باید یه غذای خوشمزه که دوسش دارم آماده کنم و فول بخورم

#روز 27

امروز صبح آب سیرابی خوردم

میان وعده خیار

نهار بال و کتف سرخ شده با ترشی فلفل هالوپینو

شبم فقط یه خیارشور خوردم... کرب امروزم بالا بود متاسفانه

مهمونی که میرم خیلی سخت بهم میگذره مخصوصا خونه مادرم

#روز 28

امروز بی حال بودم جدیدا خیلی سرم گیج میره

ساعت 12 یکم بال و کتف سرخ شده با ترشی فلفل خوردم یکمم سالاد شیرازی خوردم بدون پیاز با آبلیمو

شب وزن کردم 79 😍😍 بودم

دیگه وزن نمیکنم تا پاک بشم مثلا 4روز دیگه

#روز 29

طاقت نیاوردم بازم وزن کردم خودمو😅 البته شب کشیدم بازم 150گرم از روز قبل کمتر شده بودن 78/۸۵۰

امروز اشتباهی که کردم این بود که فستم که از ساعت 11شروع کرده بودم شکوندم و بادوم زمینی رو اضافه کردم به خوراکم🥲 اشتباه کردم

امشب خیییییلی وسوسه شدم چیت کنم و بشینم یه بشقاب لوبیا پلوی مامان پز رو بخورم ولی خدا یاری کرد...به سایز 44 فکر کردم