2777
2789
عنوان

گزارش روزانه رژیم کتو

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منظورت از مشکل چیه و برای کی توصیه میکنی

منظورم اینه کسانی که مثلا قند دارن و نوسان داره (که البته یکی از دلایل وجودش بخاطر نداشتن رژیم کیتوجنیک هست)، یا مثلا کسانی که معدشون مشکل داره (زخم یا تورم) و نمی تونه زمان زیادی بدون غذا بمونه... خب اینا واقعا باید با پزشک مشورت کنن.

منظورم بدن سالمی که این مشکلات رو نداره

بنظرم اول یاد بگیر که کتوژنیک و کتون بادی درسته توصیه هاتم بعدا درست کن

تلفظ صحیحش همون کیتوجنیک هست:

Ketogenic، مثل انرژی که درستش انرجی هست ولی اشکالی نداره، توی فارسی خیلی چیزا رو اینطوری تلفض می کنیم.

در مورد کیتون بادی:

انواع مقالات مرتبط رو بررسی کنی از Ketone به تنهایی استفاده کردن. همینطور آموزش هایی که من دیدم همگی از پزشکان خارجی بوده و همه باز از لفظ کیتون به تنهایی استفاده کردن، البته شاید هم درستش کیتون بادی باشه ولی حتی روی دستگاه قند خون هم اسمی از بادی نیاورده.

و اینکه مشکل توصیه ها چی بودن؟ لااقل اگه چیزیش اشتباهه متوجه بشم و اصلاحش کنم.

ممنونم

تلفظ صحیحش همون کیتوجنیک هست:Ketogenic، مثل انرژی که درستش انرجی هست ولی اشکالی نداره، توی فارسی خیل ...

کیتون نه

کتون بادی یا همون اجسام کتونی یا همون کتون ها

هرکسی باتوجه به شرایط و وزن هدف و ... باید بهش توصیه بشه اگه اصل توصیت سالم خوری بود بله ولی دلیلی نداره به هرکی رسیدیم بگیم کتوژنیک بگیر این کار کاملا غیر حرفه ایه

شما شاید ندونی و قصدت خیر باشه ولی باید فکر کنی که ممکنه به طرف آسیب بزنه

چرا یه فرد بدون دلیل یا بیماری خاص باید نون و برنج حذف یا خیلی کم کنه(کتوژنیک انواع مختلف داره)

کیتون نهکتون بادی یا همون اجسام کتونی یا همون کتون هاهرکسی باتوجه به شرایط و وزن هدف و ... باید بهش ...

اتفاقا بحث رژیم کیتوجنیک در مورد سبک زندگی سالم هست (که منتج به وزن صحیح و سالم هم میشه). الان انواع متخصص های مختلف از مغز و اعصاب بگیر تا بقیه، جدا جدا به این رژیم رسیدن. از ضر سرطان بودنش بگیر تا موارد دیگه. در ضمن وزن هدف که ربطی به رژیم نداره، یکی دلش میخود فلان وزن باشه. (در مورد شرایط هم قبلا گفتم که طرف باید با پزشک مشورت کنه)

در مورد نامش هم این مقالات رسمی رو ببین:

از کتابخانه ملی پزشکی امریکا:

Ketogenic diets and Ketone (NOT Keton Body!) suplementation: A strategy for therapeutic intervention

pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9705794/

The ketogenic diet is a high-fat, very low-carbohydrate nutritional pattern that promotes a metabolic shift from glucose utilization to ketone production, supporting energy...

ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK499830/

و کلی مورد دیگه

#روز_پنجم

صبح بازم ناخودآگاه 5 بیدار شدم انرژی خوبی داشتم

اصلا امروز تا قبل نهار پرانرژی و سبک بودم

از سردرد شدیدی هم که داشتم دیگه خبری نبود

22ساعت فست بودم ساعت 2 کوکو سبزی با روغن زیتون چندتازیتون 1گوجه خوردم.... احساس سیری خیلی زیادی کردم

اما بعدش....نزدیک عصر فشار روحی خیلی زیادی داشتم

دلم یه خوشی یه شیرینی یه بیخیال میخواست....

خییییلی سخت بود...بیحالی افتاد به جونم...بی حوصلگی....

حیلی رقیق القلب شدم با هرچیز ناراحت کننده ای سریع گریه م میگیره نمیدونم شاید چون دیگه آستلنه تحملم پر شده..... موقعی که لقمه گذاشتم دهن زهرا ، انگشتمو گاز گرفت و من گریه کردم!!......

این شبا فقط دلم میخواد زود بخوابم و صبح با احساس پیروزی بیدار بشم که بالخره یه روزو گذروندم!💪💪

آهای روز پنجم!! تو خیلی سخت بودی.... جون زیادی ازم گرفتی

ولی من طاقت آوردم تونستم ....باقی روزها هم میتونم

من هدفم سلامتیه.... با تکیه بر بازوی الهی.... جلو میرم

یاعلی مدد

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

#روز ششم

دیشب گرسنه بودم ولی غذا نخوردم فکر کردن به این که باز قراره چربی بخورم حالمو بد میکرد که البته اشتباه کردم

من تو این 6روز خیلی تند جلو رفتم همین باعث شد روحیه م خیلی بهم بریزه صبح که بیدار شدم سردرد شدید و حال بد.... چون دیشب نتونستم بخوابم درست....ساعت 3خوابم برد تازه بازم حالت هوشیاری داشتم

به شدت روحیه م بد شده بود تصمیم گرفتم کارا رو بکنم و برم خونه مامانم....گفتم امروز برخلاف روزای دیگه میخوام زیاد غذا بخورم و کربوهیدرات بیشتر....چون واقعا احساس خطر کردم نزدیک بود که کلا بیخیال رژیم بشم

اینجور موقع ها باید از کف هرم بری بالاتر

صبح تخم مرغ آب پز و کره و سبزی خوردن و گوجه و زیتون

نهارم یه آبگوشت پر دنبه گذاشتم بدون نخود و نخودش رو جدا گذاشتم برای خانواده رفتم خونه مامانم

اونجا هم یه عالمه خیار خوردم😋 و خییییلی نوش بدنم شد

آخه از بس که حریص لاغر شدن بودم همش کف هرم بودم که زود برم تو فاز ...ولی واقعا آدم کم میاره اگه به شکمش کم محبتی کنه

رفتن خونه مادرم حالمو خیییییلی خوب کرد خدایاااا شکرت تمام پدر مادرا رو برامون حفظ کن🙏

عصر هم برگشتم ساعت 8 شب یه آبگوشت چرب ، دنبه هاشو له کردم تو آبش خوردم😋 و سبزی خوردن

خیلی خوب بود...لااقل تو رژیم موندم

امروزم گذشت الحمدلله

صبح وزن کردم که البته بعد از صبحانه کشیدم که اگه 300گرمی برای صبحانه کم کنم وزنم 86

خداروشکر🤲

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

#روز هفتم

غذا آماده داشتم از قبل تو یخچال...این خیلی کمک کننده بود

یه مقداری سبزی خریدم دلگرمی کننده بود😊

به خوبی گذشت

#روز هشتم

وای از این روزا....

خیلی سخته بود

من هررژیمی که میگیرم روزا هشتم برام تعیین کننده ست

یا ولش میکنم یا رد میشم از این روزا و پرقدرت ادامه میدم

امروز سخته بود ولی گذروندم