2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 21 پست
فکر کنم به اعصاب و استرس و این چیزا مربوط بشه

به هر حال انقدرام شاید مهم نباشه که به چی مربوطه

فقط خداکنه ضرر زیادی برای جنین نداشته باشه 

بیشر از خودم نگران اونم.دست خود ادم نیست که هوووورررری قلبش میریزه رنگش میپره میترسه دیگه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی مگه میشه ریلکس بود و نترسید  ادم با یه گلوله تفنگ تو مغزش بمیره بهتر از این مرگ وحشت ...

عزيزم الان شما بترسي و به خودت و بچت اسيب برسوني زلزله نمياد؟!؟ 

كلا مردن ترسناكه ولي حقه 

الان مريضي ترسناكه 

اتيش سوزي ترسناكه 

تو دريا خفگيش ترسناكه

تصادف ترسناكه 

سيل ترسناكه 

بايد نگران همه باشيم ايا؟!؟

توكلت به خدا باشه زمان مرگ هم برسه نميتونيم جلوشو بگيريم چرا لحظه هارو به خودت تلخ ميكني قربونت برم

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
عزيزم الان شما بترسي و به خودت و بچت اسيب برسوني زلزله نمياد؟!؟  كلا مردن ترسناكه ولي حقه  ...

درسته حق با شماست

به هر حال انقدرام شاید مهم نباشه که به چی مربوطه فقط خداکنه ضرر زیادی برای جنین نداشته باشه  ...

نه عزیزم نگران نباش خدا خودش مراقبشه اگه قرار بود با این چیزا خدایی نکرده اتفاقی بیفته برای جنین که واقعا هیچکس نمیتونست بچه دار بشه.خدا خودش مراقبه کوچولوت هست یه ایت الکرسی براش بخون بسپارش دست خدا اصلا هم نگرانش نباش

عزیزم منم تهرانم صبح پریدم از خواب فکر کردم زلزلس واقعا ترسیدم

شاید زلزله ١یا٢ریشتری اومده باشه که جایی عنوان نشده بلاخره همچین خورده زلزله هایی هر روزه ممکنه بیاد