2777
2789
اون سفیدی که میده مهم نیست من کم میزنم زیر بغل و خوب ماساژ میدمبا بوش مشکلی نداشتم بوی خوبی میداد ول ...

میشه تاپیک اخرم ک نوشتم ی لحظه ضروری بیایین ی نظری بهم بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه من دارم استفاده میکنم

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

نظرمنو بخوای آره امتحانش کناز جای مطمئن بگیر وگرنه بوش ممکنه خوب نباشهمن اینترنتی از مشهد سفارش دادم

سفارش نمیتونم ولی تو شهرمون میگردم انشالله فیکش نیاد تو دستم

از کجا گرفتی

از مغازه دوستم گرفتم

بپرس شاید عطاریا داشته باشن

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

سفارش نمیتونم ولی تو شهرمون میگردم انشالله فیکش نیاد تو دستم

آره بگرد ببین بو کن اگه گذاشتن باز کنی بو کن هرکدوم خواستی بگیر چون اینطور که دیدن انگار چند رنگ داره بعد فامیل مون زردش گرفته بود من آبی سفارش دادم

هردومون اینترنتی خریدیم ولی خب از جاهای متفاوت

بنظرت برم یکی بخرم؟ارزش خریدن داره؟

من دوتا خریدم مثل چی هم پشیمونم. همون مام رولی شون رو که همیشه میگرفتم بهتر بود.

شهدعسل استفاده ازش سختهه. هربار باید بادست بمالی. من که خوشم نیومد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

عالیه من چند ساله استفاده میکنم راضیم اصلااااا بوی عرق نمیگیرم

حتی به خانواده هم پیشنهاد دادم و راضی بودن

من از بوی عربیا خوشم نیومد ایرانیش رو استفاده میکنم عالیه

از برند نیکا رنگ صورتیش

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

رنگ ابیش کلا ادکلنیه یکم خوش بوتره

رنگ صورتیشم خوبه

زرد و سفیدش ملایم تره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من آبی بنفش و زردشو داشتم هر سه تاش خوشبو بودن

بعداز حموم زیر بغل شیو شده رو کامل خشک کن و با دست ی مقدار از شهدالعسل رو ماساژ بده زیر بغلت دیگه عمرا بوی عرق بدی.

البته چون میگن ممکنه ضرر داشته باشه من فقط برا موقه هایی ک میرم بیرون استفاده میکنم

امیدوارم هر چقدر خوبی میکنین؛همونقدر بتون خوبی کنن...☘